İşte İlk 11'imiz!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
BlB2dDjCAAADzaq.jpg

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 3 dk.

XI: Muslera-Eboue, Semih, Koray, Telles-Veysel, Yekta-Hajrovic, Selçuk, Umut Bulut-Burak Yılmaz #SaldırGalatasaray pic.twitter.com/NGFxLCmoP4

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 1 dk.

YEDEKLER: Ufuk, Sabri, Burdisso, Emre, Oğuzhan, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero

Koray-Hajrovic ve Veysel tercihleri yerinde ama Mancini yine klasını bozmamış ve Umut , Burak ikilisini ilk 11'e yerleştirmiş.

Güzel kadro.

{tapatalk©}

Umutun yerine yedek'de olan emre olsaydı keşke. Koray tercihi riskli. Umarım sırıtmaz

Edit: hamit nerde?

koray tercihi çok iyi, keşke ontiveroda oynasaydı ikinci yarı dahil olur herhalde

Abi umut bulut ne alaka ya. Yeter biktim artik ya buraki ya umutu oynar 2 kazmayi oynamaktan ne zevk aliyorsun. Burak ontivero oynasin 2. Yari yorulursa değişti.

Her mac Burak yeteneksizine zor dayaniyoruz, artik iki yeteneksize Allah sabir versin bize

Sanki böyle daha iyi olurmus gibi geliyor bana. Hadi hayirlisi. Umarim fazla fitik olmadan gecer su 90 dakika :encouragement:

Muslera

Eboue Semih Koray Telles

Veysel Selcuk Yekta

Hajrovic Burak Emre/Ontivero

Her mac Burak yeteneksizine zor dayaniyoruz, artik iki yeteneksize Allah sabir versin bize

Forvete kimi koyucaz o zaman ? Drogba sakat Umut kötü Burak kötü Berk kötü ve tecrübesiz . Seneye Hepsini gönderip yerine Mevlüt Erdinç , Eren Derdiyok ve bir tane çilek oyuncu almalıyız .

Veysel orta saha?

Umut kanat oyuncusu?

Koray?

Hahahaha, Mancini iyice şaşirdi.

Fena degil kadro ama Burak-Umut brothers dusundurucu.2 forvetimiz var 2'si de topa bomba muamalesi yapan cinsten Allah bize sene sonuna kadar sabir versin..

Kadro felaket lan ne iyisi. ama genc oyunculari merak ettigimden heyecan var sadece

Eleştirmiş olmak için eleştirmeyelim. Bu kadro herkesin istediği kadro bu maç için. Ontivero ve Umut G'yi görmek isterdim Selçuk ve Umut B yerine ama daha tecrübelilerle başlamış. Yani anlayış gösterilebilir. Kadro iyi.

Geri
Üst Alt