İşte İlk 11'imiz!

Yektayi sagda Sabriyi solda gorebiliriz belki.

Tapatalk

Adam juventus macinda ilk macinda ustelik son yillarin en bomba kadrosunu cikarmisti ilk defa herkes mevkisindeoynamisti

O mactan beri garip garip isler

O kadroyu kim yaptiysa o olsun td

Bence de en iyi kadro çıkardığı hatta tek iyi kadro çıkardığı maç o ama onda bile kendi klasını bozmadı Riera'yı sağ açık oynattı. O günden sonra Tugay geldi yanına onun gelişi mi Mancini'yi bozdu anlamadım ama bir maç bile iyi kadro çıkardı dediğim maç hatırlamıyorum. Belki bir kazandığımız son deplasman olan Erciyes maçı Bruma'lı 4-2-3-1 oynatmıştı onu beğenmiştim. O maçtan sonra da adam 4-2-3-1'e küstü.

Adam juventus macinda ilk macinda ustelik son yillarin en bomba kadrosunu cikarmisti ilk defa herkes mevkisindeoynamisti

O mactan beri garip garip isler

O kadroyu kim yaptiysa o olsun td

Vallah adam ilk macinda Buraki oynatmamisti bir dakika bile. Baya taktir etmistim kendisini o macta. Sadece bir kusuru vardi o da Riera yi sag kanat da baslatmak.

Veysel-.....

Yekta-Melo-Sel-Sabri

Ws

Burak

Seklinde çıkarsak olabilir

N5

sabredin mancını müthiş hoca siz ondan iyi mi bileceksiniz peh

Fener kadar olamazsak yazık

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azından Umut 11'de değil.Bu da iyidir.Ama Hajrovic'i niye kadroya almamış anlamadım.

Neyin pesindesin Mancini? Basta cok savunmustum ama yavas yavas sabrim tasmaya basladi ...

bu hayri bu maçta yedege bile giremiyorsa niye verdin 3.5 u bu herife. salihi zaten saymiyorum. birde forvette hayri oynasaydi.

Hajrovic'i eleştirirken önce hiç bir maçta şans verilmemesini göz önünde bulundurun.

Adam takıma alıştırılmadı 4 yabancı cıkıyor saçma sapan bir kadro sahaya sürülüyor ama Hajrovic yine yok.

Mancini'nin cidden gitmesi lazım olmayacak Mancini'yle bariz belli bu.

Muslera

Veysel-Semih-Hakan-Telles

Yekta

Sabri-Melo-Selçuk-Sneijder

Burak​

Diziliş budur büyük ihtimal. Tek forvet olması güzel ama Sneijder yine solda mahkum :(

Maç deplasman..

Her zaman ki gibi yürüyün son 10 dakika basın ama finale çıkmaya yetmesin falan fıstık..

Maçın özeti böyle olur gibime geliyor..

Olmamis hocam. Bize gol lazim ve sen tek forvet oynuyorsun. Senin gibi Terimizm felsefesini benimseyip 'daha cok forvet daha cok gol' mantalitesini devam ettirmis bir hocaya yakismadi bilesin.

Tek forvetle bile çıktığı kadroya bak bu adam iflah olmaz

---------------------------------------------muslera

----------------------veysel-----------semih---------------balta--------sabri

----------------------yeqta---------selçuq-------------melo--------------telles

-------------------------------------------------------sneijder

-----------------------------------------------buraq

Geri
Üst Alt