İşte İlk 11'imiz!

neyse hala resmi açıklama bekleyip avutayım kendimi

birazdan açıklar ligtv

Adam sanki pes oynuyor.Şimdide yeni moda semih sağ bek.Yakında sağ kanata bile koyarsa kimse şaşırmasın.Elazığın kargaları yenmesini bekliyorum başka hiç bir ümidim yok bu maçtan.

küçük büyük şikeciler ve içimizdeki irlandalıları üz bugün Galatasaray'ım.yenilelim de mancini rezil olsunmuş Allah'ın belaları

yusuf olcan adrian özer henrique trabzon delik deşik etmekte kararlı

semihi de bitiriyor taraftarın gözünde ona yanarım

Korkuyorum bu kafayla giderse bu adam muslera tek forvet drogba stoper filan oynatır.İyice devreleri yaktı bizim hoca :)

futbolcuları halen tanıyamadı. random kadro kuruyor

Insallah sansla kazaniriz. Ama bu is bitti artik,büyük ihtimalle bugün ikincilik kaybederiz. Mancini sagolsun.

önce rierayı sağ açık oynattın

kanatlarda gol atabilen oyuncu olsun diye burak yılmazı sağ/sol açık oynattın anladık

tuttun emre çolakı ön libero oynattın

sonra brumayı sağ kanat beki oynattın

hemen ardından aydını sağ kanat beki oynattın

hadi meloyu libero oynattın anladık

sabriyi sol bek oynattın hadi ona da eyvallah

sonra tuttun reyisi sol açık oynattın

sneijderi zaten sola hapsettin

gittin şimdi de semihten sağ bek yaptın.

arada sağ sol bek oynayan dany her maç oynayan ceyhun falan da var

hatta antep maçında salih dursunu bile sağ açık/forvet diye oyuna sokmuştun

ne ayaksın mancini

32 lig macinda 2880 dakika bi bok yapmadiniz bari bu 90 dakika birseyler yapinda yenelim

eskişehir maçında şansla kazandıık

bu akşam trabzon eses kadar cömert olmaz

yine 90dk tırnak yiyip dua edecez

Hayırlısı olsun. İnşallah kazanırız. Mancini'nin hamlelerini beğenmiyorum da sanki takımda fazla bir seçenek de yok hamle anlamında. Yedeklere bakarsanız zaten bu daha iyi şekilde anlaşılır.

Konuşmayım konuşmayım diyorum ama artık yeter.. Vallahi yeter billahi yeter.. Lan zaten kazandığın maçları şansa gollerle kazanıyosun rezil futbol oynuyosun hala saçma saçma kadro çıkarıyor. Semih-Hakan Balta ne lan. Al Semihi stopere koy Sabriyi beke al onun önüne Hajroviçi çek Sneijderi ortaya illa bi devşirme kanat oynayacaksanda Yektayı al kanata. Zamanında Kasımpaşada orda oynadı. Çok mu zor lan yeter artık ya dalga geçiyor bu herif :mad-49:

eskişehirdeki gibi rezalet kadro ve diziliş şanslı olmazsak yeniliriz şansla berabere biter galibiyet imkansız gibi gözüküyor ts de fenere beleş 3puan vermenin rahatlığıyla gelene gidene çaktılar

Semih adam geçemez,

Semih hızlı değil,

Semih 5m üstü isabetli pas atamaz,

Bu Semih niye sağbek?

Mancini'den beklenecek kadar kötü bir 11 bu.

Yine kendi mevkisi dısında oynatılan 3 futbolcu var :D

Geri
Üst Alt