İşte İlk 11'miz!

Telles'in lisansı yetişmemiş muhtemelen. Telles neden yok falan demeyin yani.

bu arada kadro da çift melo mu yazılmış yoksa ben mi yanlış görüyorum. :D

Muslera-Semih-Melo-Hakan-Eboue-Melo-Selcuk-Sabri-Sneijder-Burak-Drogba

Ben 11 falan bilmem bu maci kaybedersek mancini isliklanir net, Ya herro ya merro

Sabriyi alması yerınde bı hamle..O 3.lig te bile oynayamaz açıklaması itti Sabri'yi oynatmaya da...Yapılan transfler sokulmalı yavastan kadroya...3-5-2 oynarım gene Hakan'ı almam.

Salih alışşın diyoruz koy 11 'e...Sabri maçlarda etkisiz idareten oynamasından iyidir.

Sorun Sabri Sarioglu degil.

Baska kim oynacak sol bek´de ?

TFF bi türlü Alex Telles´in lisansini cikaramadi ( tesadüf mü desem ? ).

Sorun 3 senedir iyi mac oynamayan, hic bir özelligi olmayan, ev hanimi gibi gezen Ceyhun Gülselam´in oynamasi.

Emre Colak kac mactir kicini yirtiyor, bagira bagira " ben bu takimda oynarim " diyor. Ama sayin Roberto Mancini evimizde Bursaspor´a karsi 8 savunma yönelik oyuncuyla cikmayi tercih ediyor. Bi türlü anlamayamadi bu herif. Bizim sorun defans degil, hic bir zaman degildi.

Cok gol atip cok gol mi yiyoruz ? Yoksa az gol atip o kadarda gol mu yiyoruz ?

2,5 senedir en iyi defans hep bizdeydi. Roberto Mancini geldiginden sonra ne iyilesdi, ne de kötülesdi, ama artik gol felan atamiyoruz. Wesley Sneijder birsey yapar, Didier Drogba bi türlü kafayi cakar, Burak Yilmaz öyle böyle bi gol atar. Bizim gol atma taktikimiz bu.

Yaziklar olsun bize bu eleman´i getirenlere.

924911_Galatasaray_SK.jpg

böyle olabilir

Neyse bu gece de maç izlemek haram oldu.

yedekteki hangi umut, lan kac tane adam aldik halen sabri hakan nedir ya kafayi yicem

Geri
Üst Alt