İşte İlk 11'miz!

Telles'in ölüsü hakandan iyidir arkadaş 10 tane futbolcu aldık yedekte otursun diye.Elin adamları ihtiyaçları doğrultusunda Amrabat'ı alıp hava alanından direk maça götürüp ilk 11'de başlattılar.Biz de aldığımız topçuyu 1 ay ısınma süresi+1 ay alışma süresi + 1 ay da uyum sağlaması için toplam 3 ay kadar yedek beklettikten sonra yeni yeni takıma monte etmeye başlıyoruz saçmalık başka bi şey değil.

Çıldıracam. Maç izleyelim zevk alalım diye bekliyoruz daha maç başlamadan zevkimizin için sıçıyorlar.

Neyse Allah'tan Ferhat Kiraz cezalı. Kontra ataklardan falan baya sıkıntı olurdu.

Peki senin mantigindan yola cikarsak Mancinide adalet denen birşey yok adam bir mac iyi oynar diğerinde 18e giremez

Nerede Emre Çolak o da kupada iyi oynadı pek sevmemde ornek veriyim dedim.

Umut Gundogan yok kadroda prens Ceyhun ilk 11de

Tamam Yekta var kadroda, Emre Çolak var U.Gündoğan kadroda olsa 3 merkez orta saha oluyor yedeklerde, zaten 1 kaleci var kulübe sırf orta saha olur o zaman. E stoperde adam yok Chedjou sakat- Zan sakat Dany gitmiş elinde geçen maç çok iyi oynayan bi adam var onu koyarsın 11'e normal tercih. Selçuk'un kesilmemesini bende anlamıyorum Terim'de kesmiyordu çokta formsuz bayadır. Yenilirsek duruma göre sallayacağım o konuda:ka21:

Telles'in ölüsü hakandan iyidir arkadaş 10 tane futbolcu aldık yedekte otursun diye.Elin adamları ihtiyaçları doğrultusunda Amrabat'ı alıp hava alanından direk maça götürüp ilk 11'de başlattılar.Biz de aldığımız topçuyu 1 ay ısınma süresi+1 ay alışma süresi + 1 ay da uyum sağlaması için toplam 3 ay kadar yedek beklettikten sonra yeni yeni takıma monte etmeye başlıyoruz saçmalık başka bi şey değil.

Siz angoladami yasiyorsunuz ? Telles'in lisansi vardida adamlarmi oynatmiyor.

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 tane adam aldık Sabri ile Ceyhun oynuyor yine ben böyle işin...

Bu kadroyu kim çıkardıysa, kim onaylıyorsa istifa etsin, yetti gayri. Kendimi bildim bileli bu kulüpte hep en mantıksız ve saçma olan tercih ediliyor, inanılır gibi değil. Şu kulübü beyinsizler yönetse bu kadar kötü yönetilmez gerçekten. İnsanın maç izleme şevkini kırmak istiyorsanız şu kadroyu sunmanız yeterli yani, yazıklar olsun.

kadroyu düsündükce kafayi yiyorum

yemin ediyorum mactan bile sogudum suan

mancini ile sezon sonu yollar ayrılmalı. İsterse bu maçı 10-0 alsın. Sabri , Ceyhun, Umut bulut'un orada işi ne nedir abi ? Hani Umut gündoğan? 2 haftadır maçın adamı olan (bence) Emre Çolak'ı neden kestin? Son soru

Mancini tazminat peşindemisin aga?

Ulan madem oynatmıcan neden aldırdın bu kadar adamı. Madem bu kadroyla çıkacak transfer falan yapmasaydınız. Hey allahım sövdürecekler bana bi maç zevkimiz var koşa koşa eve geliyoruz ondada içine sıçıyorlar.

hakan sabri eboue saç baş yolduracak

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini sana açık ve net dileklerimi iletiyorum. Bu maçı 5-0 alsanda lütfen defol git. Evet verebilirsiniz myc mi. Razıyım.

Futboldan soğuttunuz yeminle.

Geri
Üst Alt