GSC Portal İşte Kadroya Alınmayan Oyuncular!

pffff... telles'in günahi ne?

dzemaili'nin katkisi ne?

bruma yedek baslar

muslera
sabri--chedjou--koray--balta
---melo---furki---
olcan---wesley---bruma
umut​

Pandev tatile gelmiş bize herhalde. Madem oynatmayacan niye aldiniz efendiler. İyide para aliyor. Gönderin gitsin devre arasi. Dogru dürüst forvet alin desemde sanmiyorum. Siz Buragi baya sevdiginiz için bu iş olmaz.

Bakmaya bile gerek duymuyorum. Kendi istedigim kadro'yu bile cikarsa bu Prandelli'ye söverim ben. Bunu desteklemek icin hic bir sebep görmüyorum.

Bu herif cidden yabancı sınırını bilmiyor 6 yabancı olacak sanıyor ilk 18'de 3 haftadır 5-6 yabancıyı geçmiyor.. Bir ton boş adam var Telles'i yerine kadroya alabileceğin.. Neyse en azından diğer haftalara göre daha mantıklı birde kadroyu görelim.. Şampiyonlar ligi kurtarıcı Yasin falan oynar belki..

Hani Pandev oynatılsa 5-6 maç üst üste ve hiçbir halt olmasa tutmadı diyeceğim de adam 2 maçta 27 dakika oynadı ligde CL'yi saymıyorum zaten, yaz kampı da geçirmedi..

Diyeceğim yabancı sınırımız yüzünden oynamıyor son maçlarda oda 2-3 yabancıyla oynuyoruz yedeklere bile almıyoruz..

45 kişilik kadronun 10-15 tanesi gitmeli devra arası bir tane kaliteli yabancı forvet takımı 2 tık ileri taşır

____________Muslera_________
Sabri_____Chedjou__Semih__Tarik
___________Melo_Selcuk_______
Olcan________Sneijder____Bruma
______________Umut__________

...............Muslera
Sabri....Chedju...Koray....Hakanb
Hamit...Selçuk...Melo....Dzemali
....Sneijder...Burakyılmaz

%10000000000000000000 bu kadro çıkacak burdayım yarın :)

bir yandan düşününce de hoca mantıklı iş yapıyor aslında yabancıyı çıkarmaya kalksan muslera-melo-şino-chedju(çıkarsa yerine birde yerli stoper sokmak lazım) sonuç ne olursa olsun çıkaramasın geriye bir yer kalıyor onun içinde kulübe de 3 yabancı tutumak yerine bir tane tutmayı düşünüyor olabilir biraz fazla zorladım ama olabilir yanii:D

Geri
Üst Alt