İşte Kasımpaşa 11′imiz!

Bu adam varken transferlere rahatız diyordunuz.Devre arasında aldırdığı bir tane adam yok

Sabri bursa maçında rezil mi olduda sol beke atıyosun sabote ediyosun takımı mancini

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sene sonu türkiye kupasını alsın ve gitsin bundan bir halt olmaz deneme tahtası oldu be

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendinizi yıpratmayın, berbat bir kadro, söylenecek başka bir şey yok.

burak Türkiye kupasında kırmızı yediğinden dolayı mi cezalı yoksa ligte sarı kart sınırını mi doldurdu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tazminatı neyse verilsin gitsin 20 mi olur 30 mu orasını bilemem yaptı bir hata başkanımız yollamasını da bilecek gerekirse elini cebe atacak kimsenin bu kadar insanla dalga geçmeye hakkı yok ayrıca aldığı ve tazminat olarak alacağı paralar haram zıkkım olsun Allah gün yüzü göstermesin bu herife

Telles de yedek miş tam komedi valla.ilk 11 oynamayacaksa niye kadroya alıyorsun.

3'lü savunma oynuyor herhalde, yine şaşırtıyor Mancini.

# tapatalk #

yenip yenmemesi önemli degil. bu herifin dalga geçtigine emim oldum alpercim. tazminat istiyor. böyle beyinsiz biri oldugunu düşünmüyorum.

Oyle birisi oldugunu dusunmuyorum, Mancini duzgun bir adamdir. Gitmek istese boyle yollara basvurmaz, cikar adam gibi gitmek istiyorum der.

Koray Günter gibi genç bir yeteneği 11'de oynatmayıp Hakan'ı stoper oynatarak Sabri'yi solbek oynatmaya çalışan zihniyetin ben..................... Bunları da geçtim Ontivero bu takıma neden transfer edildi kardeşim? Bu maçlarda Ceyhun denen tescilli kazmayı oynatmak yerine neden Ontivero oynatılmıyor acaba??? Bu Mancini beni kanser etmeden gitmeyecek İtalya'ya anlaşılan!

hiç biriniz biyere kıpırdamayın maçtan sonra gelcem...o_O

hepinizi kepsledim... :DD

Oyle birisi oldugunu dusunmuyorum, Mancini duzgun bir adamdir. Gitmek istese boyle yollara basvurmaz, cikar adam gibi gitmek istiyorum der.

cityden tazminat almişmiydi mancini. uzatmalarda yaptigi futbolcu degişimleri. neyse ben biraz susayim. yenelimde bişey istemiyorum iyi oyun felan.

Elinde ki tek sol beği CL iddaan sürdüğü ligde yedek başlatman akla mantığa sığmaz. Hoca bi zahmet git.

Telefondan

Mancini'nin vardır bir bildiği ama bana göre çok salakça bir kadro . Sabri sol bek . Ceyhun ve Umut oynuyor . Tek artısı Berk'in oynaması . İnşallah gerçekten de vardır bir bildiği .

Geri
Üst Alt