İşte Kasımpaşa 11′imiz!

Gülmekten kadroyu okuyamadım ya la artık gülüyorum arkadaş Yekta sakat mı? Niye Ceyhun??? Sabri iyidi son maçta da niye sol bek Telles gibi adam niye yok Berk'i bu maçta oynatmak iyide umarım harcamıyoruzdur bu Drogba öldü mü yahu??? Burak'ı cezalı mı ki? niye yok?? Nereden tutarsan elinde kalıyor...

Abi herşeyi geçtim kuraldır lan son maçta iyi oynayan ve kazanan kadro sakatlar ve cezalılar hariç değişmez yeter be!!

Mancini'nin vardır bir bildiği ama bana göre çok salakça bir kadro . Sabri sol bek . Ceyhun ve Umut oynuyor . Tek artısı Berk'in oynaması . İnşallah gerçekten de vardır bir bildiği .

berk'in yerine lucas olabilirdi. ikisi de yetersiz ama lucas da en azından yetenek var

Hersey gecim...Mancini den bi beklentim vardi.

Dogru Oyunculari dogru mevkilerde oynatmasi ve Kadro istikrari saglamasi.

ne Oyunculari dogru mevkide oynatiyor, nede bi ilk 11 oldu..nerdeyse sezon bitdi...

bukadar da olmaz...

Her takımın ideal kadroları olur.Kadroda eksik olursada onların yerine oynayacak adamlarda bellidir.Ama Mancini hala değişik tercihler yapıyor.Hala bir şeyleri deniyor kadroda.Hoca tercihidir saygı duyarım ancak istikrar sağlaması lazımdı kadroda.

bu çıkardığı kadronun üzerine maç sırasında birde ayaklarını uzatıp güler artık

muslera

eboue semih ceyhun hakan sabri

melo

selcuk sneijder

umut b-ismail

boyledir inch

Yine çok küfredecegim belli. Komşulardan özür diledim şimdiden. Dalga geçiyor bu italyan.!

Her şeyi anlarım Telles'in yedek olmasını anlamam.

Yerli kalitemiz çok iyi ya 4 yabancı ile çıkıyoruz maça.

Berk' in oynamasına bir şey dediğim yok ama bu maçta 4-2-3-1 denenemez miydi?

Muslera

Eboue Semih Koray Telles

Melo Selçuk

Sabri Sneijder Lucas

Berk

gibi bir dizilişle çıkılabilirdi.

Bu herif gerçekten kafayı yemiş. Her hafta kadroyu değiştiriyor, iş yapsa da değiştiriyor yapmasa da. Hadi takımı deneme tahtasına çevirdin de bari milleti mevkisinde oynat bu nasıl manyaklık.

Ne zamandır yok gitmesin diyordum ama bu şekilde mümkün değil, bu adamın ne aldıracağı oyuncudan hayır gelir ne oynatacağı oyundan.

Bari Veysel efendi ile ontivero efendi oynasaydı :(

Ilk bakista burak kadroda bile yok diye sevindim

Ikinci bakista sabri sol bek ceyhun on libero umut cift forveti goruncu yutkundum

Ucuncu bakista allah yardimcimiz olsun dedim

sanırım kendini kovdurmaya çalışıyor hoca.başka açıklaması olamaz

muslera

veysel semih hakan telles

sabri melo selçuk hajrovic

sneijder

berk

şu kadroyu kurmak çok da zor olmamalı.

Geri
Üst Alt