İşte ligin 'en'leri!

Cevap: İşte ligin 'en'leri!

Quaresma 39 maç yaptı 11 gol 16 asistle oynadı. Seneye 16-17 gol 20+ asistle oynarken de yorumları unutmayalım. ;)

Te Allah'ım, lig hacı bu lig, bakın ne diyor, İşte LİGİN 'en'leri, yani SPOR TOTO SÜPER LİG'in EN'leri, bizim ligimizde 39 maç nerde var? Yerim asistini, adam orada golünü falan savunuyor, başka tarafınızdan anlamayın, zaten Ronaldo'yla kıyaslayan zihniyete ben de gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum.:q

Böyle geleceği ön görmeye gerek yok, Quaresma'nızı yerin dibine sokmadım, bence de seneye çok iyi olacak, neyin davasındasınız anlamıyorum. Şaka mısınız la, harbi soruyorum yani.

Bir de şeyi anlamadım, şutla asist ne alaka olm? Bu adamın yoksa pasları da mı dağlara taşlara gidiyor?:eek: Yok artık Lionel Messi yani.

Arda 19 maçta 6 gol 3 asist 1398 dakika ( Yaklaşık 15 maç )

Sakatken bile katkı vermiş adam.

Edit: Ve biz bu adamı göndermek için can atıyoruz.

Şu ligde 5 tane kaliteli yabancı oyuncu say desen Q7'yi de sayarsın,

ama şut çekmekten gram anlamıyor. Teamwork diye bi özellik yok.

Bu nedenlede hiçbir büyük takımda tutunamadı.

Şu ligde 5 tane kaliteli yabancı oyuncu say desen Q7'yi de sayarsın,

ama şut çekmekten gram anlamıyor. Teamwork diye bi özellik yok.

Bu nedenlede hiçbir büyük takımda tutunamadı.

Ha şöyle yorum gelsin, hiç sorun değil. Bence sorun şut çekmeyi bilmemesinde ya da teamwork olmamasında değil. Tersine ikisini de iyi biliyor ama tercihleri kötü, yani mental eksiklik sorunu var. O yüzden abuk sabuk pozisyonlarda şut çekmeye kalkıyor, ne kadar iyi şut çeksen de atamayacağın pozisyonda gol yapamazsın. Pasları da öyle, pas verse de doğru tercihi yapamadığından çok pozisyon heba oluyor. Yani adamın oyun zekası teknik ve fiziksel özellikleriyle uyumsuz, dediğim gibi Simao'nun, hatta Arda'nın oyun zekası Quaresma'da olsa zaten şu anda Ronaldo'nun yanında olurdu.

Yukarıda da yazmış Furkan, biz özetlerden izlemiyoruz maçları adamı izliyoruz da konuşuyoruz, Quaresma sanıldığı gibi bencil ya da havalı bir adam değil. Kızmamızın sebebi haksız eleştiriler. Gene de buraya yazıyorum, Quaresma seneye 16-17 gol ve 20+ asist yapacak. Hakemlerin adam gibi yönetmesi şartıyla!

Ya hacı, biri oturup benim mesajları okuyup, ardından da Quaresma'yı kötülediğimi, kalitesiz dediğimi falan gösterebilir mi? Hayır, gösteremezse forumda BJK'li bırakmam. Dellendirmeyin adamı, bilen bilir, ben her zaman Quaresma'nın Ronaldo'dan 2 kat daha yetenekli olduğunu savunmuşumdur, bilen de bilmeyen de konuşur. Anket forumuna girin de bakın bi hacı size zahmet, boş beleş sallamak ve boş beleş savunmak olmuyor. Neyse, çok da sorun değil yani.

Te Allah'ım, lig hacı bu lig, bakın ne diyor, İşte LİGİN 'en'leri, yani SPOR TOTO SÜPER LİG'in EN'leri, bizim ligimizde 39 maç nerde var? Yerim asistini, adam orada golünü falan savunuyor, başka tarafınızdan anlamayın, zaten Ronaldo'yla kıyaslayan zihniyete ben de gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum.:q

Birader ona bakarsan Arda da 12 maçta 2 gol 2 asist yapmış, biz buna bakıp Arda çöp, Mehmet Yozgatlı > Arda diyor muyuz?

Birader ona bakarsan Arda da 12 maçta 2 gol 2 asist yapmış, biz buna bakıp Arda çöp, Mehmet Yozgatlı > Arda diyor muyuz?

Lan kafan mı güzel, hey Alllah'ım, ben kıyaslama mı yaptım, senin arkadaşın, renkDAŞ'ın yaptı Ronaldo'yla kıyaslamayı, ben de ona cevabı verdim, sen sabır ver yarebbim.:q Ben zaten adamın performansına da laf etmedim, nelerle uğraşıyoruz.

Hoca her mac kaleyi gorursen vur dediyse vurur. Bunda abartilacak birsey yok. Besiktas'in tum ataklari Quaresma'nin sayesinde basladigi icin normal bir istatistik. Olayi niye bukadar uzaltiyorsunuz anlamis degilim.

Quaresma <3

Arkadaş BJK'lilere de toz konmuyor, ulan kendi adamımızı bile eleştiriyoruz, sizinkini eleştirince size batıyor. Quaresma ligde kaç maç oynamış? Bildiğim kadarıyla ligin ilk yarısında biraz maç kaçırdı, hadi kaçırmadı diyelim, Ronaldo 4 maç fazladan oynuyor zaten, adam maç başı 3-4 topu dışarı atsa, -ki frikiklerin hepsi kaleyi bulmuyor, kafadan öyle 2 tane kaçırıyor maç başı, zaten 20 tane fazla oluyor, neyle neyi kıyaslıyorsunuz? Ronaldo her duran topun başında, Quaresma sadece akan maçta şut çekiyor, amma gıymetli adamlarız var haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

Bu arada quyedi 21 maç yapmış.:q Ne kadar da etkileyici değil mi? Maç başına 3 top dağlara taşlara, eleştirince savunmaya geçmeden önce bir bakınız hacım. 3 tane de golü varmış müdür, bu 21'in hepsi de lig mi bilmiyorum açıkçası, daha net istatistik bulan olabilir tabii.

Böyle geleceği ön görmeye gerek yok, Quaresma'nızı yerin dibine sokmadım, bence de seneye çok iyi olacak, neyin davasındasınız anlamıyorum. Şaka mısınız la, harbi soruyorum yani.

Bakim, valla yok lan, 2 kere okudum yeminle yok, adama kötü dememişim, eleştirmemişim de, niye böyle bir istatisiği var falan sorgulamamışım, diğer arkadaşın saçma şekilde savunma yapmak için "ronaldo da o kadar kaçırdı ama yhaaaaa.....X(" tarzı basit bir savunma örneğini, eleştiri kaldıramama örneğini ve o yaptığın işin alakasız ve birbirinden bağımsız bir kıyaslama olduğunu göstermeye çalışmışım. Bayağı güzel iş yapmışım, tebrik ettim kendimi, susuyorum şimdi de, son post olsun, yarısı boşa gidiyor yazdıklarımın, susuyorum, ahan da sustum la.

Arda'nın sakatlığını yaşasın bakalım Quaresma o zaman değerlendiririz ;)

Lan kafan mı güzel, hey Alllah'ım, ben kıyaslama mı yaptım, senin arkadaşın, renkDAŞ'ın yaptı Ronaldo'yla kıyaslamayı, ben de ona cevabı verdim, sen sabır ver yarebbim.:q Ben zaten adamın performansına da laf etmedim, nelerle uğraşıyoruz.

Lanlı, lunlu konuşmaya gerek yok. Performansına laf etmediysen 2 mesaj önce 21 maçta 3 gol atmış demenin manası ne o zaman?

Hoca her mac kaleyi gorursen vur dediyse vurur. Bunda abartilacak birsey yok. Besiktas'in tum ataklari Quaresma'nin sayesinde basladigi icin normal bir istatistik. Olayi niye bukadar uzaltiyorsunuz anlamis degilim.

Quaresma <3

Hacı, ben zaten istatistik garip demedim ki, olabilir yani, iyi şut atamamıştır da Ronaldo'yla kıyaslamak toz kondurmamak anlamına geliyor, komik.

Lanlı, lunlu konuşmaya gerek yok. Performansına laf etmediysen 2 mesaj önce 21 maçta 3 gol atmış demenin manası ne o zaman?

Adam dedi ya hani müdür, bilmem kaç şutu dışarı atmış Ronaldo diye, o adam 40 gol atarken bu adam 3 gol atmış. Ben de diyorum ki adamın istatistikleri kötü, buna rağmen savunmaya ve harika bir sezon geçiren Ronaldo'nun negatif istatistiğiyle kıyaslamak saçma yani. Do you understand me boss? Neyse, susuyordum ben en son, sustum.

Aydın > Quaresma

Dağılın

Geri
Üst Alt