İşte Mancini'nin Transfer Listesi!

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
sneijder-mancini1.jpg

G.Saray’da Mancini’nin takımda kalmasının kesinleşmesinin ardından gelecek sezonun planları yapılmaya başladı.İşte mancini'nin gitmesini istediği yerli ve yabancı oyuncular...

Haberin Devamı GSCPortal'da...

Ben de çok istiyorum Olcan'ı..

Jimmy dingili alınmamalı,katiyen öyle bir hata yapılmamalı.

stoper alıyorsak avrupanın en iyi isimlerinden birini alalım ve liderlik vasıfları olan bir oyuncu olsun. şampiyonlar ligin de adam gibi defans yapılmasını istiyorsak bu şart.

salih e 2.75 hajrovic e 3.5 ontivero ya 2 verildi, şimdi kadroda düşünülmüyor deniyor. bu nasıl bir transfer politikası yahu!

olcan töre şart oğlu şart leş 5+3 ile kanatlar türkten başka çare yok en iyileride bu forvete mecbur 1.sınıf yabancı almamız lazım mok gibi sezonlar bizi bekliyor tüpçü ile

Vidic İnter'le anlaşmasaydı aradığımız kandı aslında.Ben haberdeki isimlerden sadece Aras olsun isterim.Jimmy berbat bir oyuncu.

Aslında en büyük transfer Lucescu'yu getirmek olurdu ya, neyse.

ceyhun rezalet

olcan ve aras mükemmel

jimmy cöp

balanta pahali ve gereksiz risk

ara transferde alınan oyuncuları geri göndertiyor bu nasıl iş ya hele ontivero kesin kalmalı

Balanta en az 15 papel çok hatalı olur bence şu an için, isterse geleceğin Maldini'si olsun, Materazzi olsun ama kalsın.

Yine hatalı bir liste bana göre.

Olcan sadece maliyet çok yükselmezse düşünülebilir.

Alex şu şartlarda kaçırılmamalı stoper için.

Forvet'e de(kanat) 12-14 Milyon Euro arası bonservis ödenebilir gerekirse.

Bütçe 20 Milyon Euro ise

Chedjou+Amrabat satılıp 27-28'e çekilir en kötü.

14-kanat forvet

Olcan+Mevlüt+Töre'de geri kalana bölünse bile yeter.

Yalan haber büyük ihtimal. Değilse de bizim Mancini ile çok işimiz var..

Mancini' nin kalması ne zaman kesinleşti? Ben kaçırmışım bu haberi.

Bu arada kendi aldığı oyuncuları da göndermesi tam kendisine yakışan bir hareket.

Ceyhun' un da sözleşmesini uzattırmak istiyormuş :)

Jimmy ismini okumaktan biktim artik. Cöp, dümdüz bir oyuncu.

:D vallahi bazen cok kinleniyoruz, bari Ceyhun temiz yüzlü birisi, Sarp i düsününce, Ceyhunu daha cok seviyorum

ya oylede gercekten cok kotu oyuncu. hicbir artisi yok. yani bu adam oynayacagina ibrahim oynasin genclerden. en azindan cocugun ayagina top yakisiyor. ceyhun bildigin kalas. kesin bizden sonra bir anadolu takimina gidicek ve bir daha adini duymayacagiz. Galatasarayda oynamak bu kadar kolay olmamali.

Geri
Üst Alt