Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lig maçına 3 yabancıyla çıkıp
Şampiyonlar liginde bütün yabancıları oynatmak nasıl bir mantıktır..
Pandev mesela sadece Cl maçlarında oynuyor şaka gibi..
Ama ters mantık baktığımda bu adam bizim amacımız lig diyor ligde Pandev'e güvenmiyor yedek golcümüz Pandev'i o yüzden sahaya sürüyor sanırım..
O mantıkla Melo Sneijder Muslera yedek beklemeli bence yarın..
Hatta 18e bile alınmamalı..
Ne de olsa amacımız lig dimi Prandelli!
Hamit mi?
Adamın yürüyecek hali yok takımın en zayıf halkası kondisyon olarak..
Hala bunu göremiyor mu bu adamlar anlamıyorum..
Sabri'yi ön taraf koy daha etkili olmazsa birşey bilmiyorum..
Bruma konusuna değinmiyorum bile çocuğa hain muamelesi yapılıyor adeta..
Neymiş mental olarak gelişmesi gerekiyormuş sanki Burak Selçuk mental olarak mükemmel daha herif top stop edemiyor Galatasaray'da forvet oynuyor..
Boş boş demeçler..
Prandelli'nin gerçekten çekip gitmesi gerek o yüzden 5-0 kaybederiz umarım..
Bitsin bu çile yeter..
Telles yine tek başına Reus ve Piszczek'e karşı oynayacak yani. Sneijder ben solda verimli olamıyorum, adam kovalamak benim özelliklerimden değil diyor. Yinede Sneijder ısrarla sol tarafta oynuyor.
Berbat bir kadro yine. Selcuk ve Hamit sac bas yoldurur bu mac. Burak mecburiyetten oynuyor artik, Tarik Camdal gibi. Veysel de Tarik kadar kötü zaten. Kisacasi kimsenin beklentisi yok, Paspas yaparlar bizi.
Basketbolda yabancı oyuncuyu sadece eurolig maçlarında oynatabilmek için kontrat yapıyorsunuz ya hani geçen sene macvan öyleydi.bizimkiler futbolda pandev'i öyle yapmışlar heralde adam sadece şampiyonlar liginde oynuyo ilginç.
4-4-1-1 oynamalıyız. sneijder burakın arkasında yapılacak en iyi şey bu. dzemaili yerine sol kanatta emre çolağa görev vermeli yada balta sol bek telles sol kanat olmalı. eğer tellesi solda sneijderle birlikte bırakırsa ordan çok pozisyon veririz. tarıkın kanatından zaten 2 gol garanti yeriz bari solu kapatalım.
o kadar cok muhtemel kadrolar var ki ama bu herif gidiyor en lesh kadroyu oynatiyor. örnegin böyle kadro bile cikarabilirsin. Prandelli'nin kadrosundan 1000 kere daha iyi:
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.