İşte Nazifoğlu'nun Transfer Listesi!

Geçiniz. Bu oyuncuların çoğunu tanımıyordur sn Nazifoğlu. Adem Büyük, Cengiz Ünder neyinize yetmiyor?

Aranan şartlar var bir kere listede herkes yer alamaz Nazif için önce müzmin sakat olması lazım

Daha 19 yaşında.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Yaşla ne alakası var Emre? :) Nice 18, 19 yaşında geleceğin yıldızı olarak gösterilen adamlar şu anda alt liglerde forma giyor. Cengiz kötü futbolcu demiyorum. Başakşehir'de kaldığı müddetçe o takımın önemli parçası olabilir. Ama henüz büyük takımlarda oynayacak seviyede bir oyuncu olduğunu zannetmiyorum.

Xande Silva

bunu alsinlar en az 15 mio satariz... hic izlemedim. ismi potansiyel vaad ediyor .

Liste sağlam leiva sakho denayer Vargas ivanovic iyidir

Haberin masabaşı olduğu Zabaleta kısmından belli. Zabaleta'yı bu sene bir yere bırakmayacak City, yazın ancak.

Leiva'yı da öyle.

Listeyi Nazifoğlu mu yapıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milan'ın Luiz Adriano'yu 3 milyon euro civarı bir paraya bırakacağı söyleniyor. Luiz Adriano ve Sakho transfer listesinin başında yer almalı. Bu iki oyuncuyu devre arasında bi şekilde kadroya katabilirsek şampiyonluk şansımız ciddi anlamda yükselir.

Hala denayer in stoper e ilaç olabileceğini dusununenlerin olması çok ilginç.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koskoca 30 milyonluk camianın geleceği bu çapsızın 2 lafına icratınamı bakıyor rezalet abv böyle sistemin

Geri
Üst Alt