İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

İlk sayfaya baktım şimdi de yahu bu kadar mı kötü olur,o formanın üstünde o arma olmasaydı neler neler yazardım da neyse.

B_8e11505097c9febfe74a99f6a7bc56a1.jpg

Ben bundan alacagim bir tane.

o degilde balta ne anlatıyo acaba çok dikkatli dinliyolar :D

Cevap: İşte Parçalı Formamız

Ne yapayım almayayım mı?

Daha önce olduğu gibi yine alacağım,zamanında umbro nun yaptıgı dandik formaları aldık ta bunu mu almayalım?

Ya bırak ayakları.Burda alırım dersiniz evine baksak lisanslı çorabı yoktur.Umbromu dandikmi :D Karşılaştır bakalım hangisi dandik.2005 te ki çubuklu forma 150 çeker bunlara.50 kere yıkadım hala sıfır gibi duruyor

tamamı kırmızı forma olan sarı desenlerle bezenmiş formalar varmı?

Formalar güzel degil ama birtane de olsa alacagim ben.

Formalar güzel degil diye almamazlik olmaz beyler. Maksat klübe katki olsun.

Beyler formalar bu değildir. bunlar olamaz kan çıkar!!!

arkadaş nike mağazalarında 50 tl ye satılan sıradan tsirtler bunlardan kat ve kat kaliteli.

formalar tek kelimeyle berbat... nike saçmalamış resmen yazık çok yazık.. okadar reklam yaptılar formalara bak bize verselerdi biz daha iyi forma yapardık

Elemanın biri gitmis yaptırmıs kesin. İkisi de orjinal değil bence

Nike niye 5 milyon ödedi belli oldu. Adamlar dandik 50 tl degerindeki formalarin üzerine armamizi yapistiriyor ve fiyat birden 100 tl oluyor.

Cevap: İşte Parçalı Formamız

Ya bırak ayakları.Burda alırım dersiniz evine baksak lisanslı çorabı yoktur.Umbromu dandikmi :D Karşılaştır bakalım hangisi dandik.2005 te ki çubuklu forma 150 çeker bunlara.50 kere yıkadım hala sıfır gibi duruyor

Ok.

Şu boktan sezonun kabusundan uyanamıyoruz lan hala.Formalara da sıçramış sezonun leşliği.

siyah bence rezalet! kimse bana hitap şeklim için kızmasın!

Buradaki asıl sorun bizim satın alıp almayacak olmamız değil, takımımızın rezalet formalarla maçlara çıkacak olması!

deriz. sonra transfer isteriz,maddi durumun düzelmesini isteriz.her şey karşılıklı biz de.karşılıksız sevgi nedir bilmeyiz.

karşılıksız sevgiyle ilgisi yok bu berbat formalara para vereceğime o parayla gsstorede anahtarlık boncuk falan alırım ama gidip nike ın yaptığı bu rezilliğe para vermem...

Forumlarda dolaşan son forma çalışmalarına bakarak yapılmış korsan ürünlerde olabilir.En azından öyle umuyorum.

Koskoca Nike bukadar dandik forma yapmak içinmi kadar tazminat ödedi Adidasa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt