İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

fc porto nun formalarina bak bide bizimkine

porto-11-12-nike-home-away-football-shirts-b.jpg

En güzeli sari formaymis. Ama o devre arasinda satisa cikacak galiba.

Beyler alıntı yapana kadar, raporlayın gereken yapılacak.

Beyler siyah forma müthişmiş 3 tane alcam

:lol:

bu ne lan gece gece!:(gözlere bak Allahım ne gudubet hayvan.

Abdurrahim Albayrak'in Hagi'ye yonelik bulundugu serzenis aklima geldi.Biz de ne sampiyonluk dedik ne transfer su gunlerde alti ustu bir forma istedik kardesim onu bile beceremeyecekseniz bu taraftara sonra kimse kizmasin.

Büyük Birliktelik ile Yeni Zaferlere Yolculuk Başlıyor

Galatasaray ile dünyanın en önemli spor markalarından biri olan Nike arasındaki büyük birliktelik bugün (17 Temmuz 2011) saat 14:30’da Galatasaray Lisesi’nde yapılacak lansman ile başlayacak.

Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Profesyonel Futbol ve A2 Takımı oyuncularımızın da katılımı ile gerçekleştirilecek lansmanda yeni sezon forma, antrenman ekipmanları ve günlük kullanım için tasarlanan koleksiyonun tanıtımı futbolcularımız tarafından yapılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

Abdurrahim Albayrak'in Hagi'ye yonelik bulundugu serzenis aklima geldi.Biz de ne sampiyonluk dedik ne transfer su gunlerde alti ustu bir forma istedik kardesim onu bile beceremeyecekseniz bu taraftara sonra kimse kizmasin.
O ses bir anda kulağıma geldi :D

Baari parçalıdaki nike amblemini sarı yapaydınız:mad:

Var ya uyumak istemiyorum zaman geçmek bilmesin de şu iğrenç formaları giydiğimizi görmeyelim diye.Halbuki güzel formalar olcak olsa,hemen uyurdum uyuyunca zaman hızlı geçiyor diye.Sonra forma lansmanının olduğu saatte uyanırdım.Geçerdim tv başına açardım gstv yi uzatırdım ayaklarımı da.Ohh Galatasarayımın güzel formalarını izleye izleye mutlu olurdum.:(

siyah forma antremanda bile giyilmez

bu formalar için yıllar önce bir psg maçında hayrettin'in 1 dakika içinde yediği daha doğrusu içeri aldığı 2 golden sonra tanju çolak'ın yaptığı yorumu yapmak istiyorum: İNANMIYORUM, İNANMAK İSTEMİYORUM!!!

Ufffffffffff.... arjantinin formalarini keeeeest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt