İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Önceki yorumlara baktım da son 10 yılın en kötü forması diyen var.Yok artık abi abartmayın bu kadar.

Parçalı geçen senekinden kat kat iyi.Siyah son derece kötü.Ama geçen senekileri uyduruk renkleri göz önüne getirirsek idare eder.

Sarı müthiş olacak bence

hazırlık maçlarında giydiğimiz tam beyaz ve kırmızı formayı tek geçerim

hazırlık maçlarında giydiğimiz tam beyaz ve kırmızı formayı tek geçerim

Kesinlikle katılıyorum.. O formaları satsınlar Drogba bile gelse o formayı alıp ona yazdırırım...

Beyler bunlar pazar forması..Şu geçici kullanılan formalar bile bundan iyi..Yarın lansmanı bekleyelim bence..

arkadaşlar formalar gerçek.

kongre üyesi Fırat abi facebook adresinde bu resimleri paylaştı.yayılmamasını istedi ama bazı arkadaşlar ondan izinsiz paylaştı bu resimler.fiyatlarıda açıkladı 4-5 saat önce oldu bunlar.parcalı 99 siyah 64 tl. kendisi bugün kongre üyesi oldugu için alabilmiş. çok rica etti resimleri almayın diye ama yinede paylaşmış maalesef bazı arkadaşlar. kendisini tanırım. emin olun o resimler gerçek çünkü kendisi çekti ve face adresinde yayınladı. eski uA üyesidir. tanıyanlar bilir. facede bakabilirsiniz. maalesef formalar gerçek bu akşam almış kendi

Formalar gerçek değil.Tasarım gerçek olabilir ama bu formaların çakma olmadığını düşünmek komik olur.Katalog falan da olsa bu kadar kalitesiz olmuyor formalar.Belli ki bu formayı adamın biri kendi çapında diktirmiş.

Ama tasarım gerçek olabilir :o

gal13.jpg

Everton'nun 11-12 kaleci forması.

arkadaslar soyle bi komplom var,bence şu formaları bile bile sızdırdılar,asıl formalar yarın farklı olabilr belkide onlar da cok guzel değil böyle bişey yaparak onlara gelebilecek tepkiyi azaltmaya çalışıyorlar.örnek:laura haberını yayıp muslera yı almak:)

Öncelikle şunu söyleyeyim bence -inanmak istemesem de- formalar gercek

Fake falan diye çok düşündüm ama sanırım kabullendim

Simdi birkaç birsey söyleyeyim öyle koyun müşteri gibi durmamak lazım insan 100 tl veriyorsa hakkını savunmalı ne demek destek olsun da ne olursa olsun! Adam gibi bizi dinleyip iyi forma yapsalardi millet neler yapa yapa biriktiriyor bu paraları

İkincisi mail yağmuru formalar açıklandıktan sonra kesinlikle yapılmalı biz bieseyler yapmazsak kim yapacak. Sadece gs yönetimine değil Nike a da mail atmalıyız

Ayrıca nikeın tasarım yapma zamanı yoktu diyorlar bırakın Allah askına koskoca Nike yılbaşından beri 3 forma tasarlayamayacak gidip bu boktan resimlere bakmamızı sağlayacaklar ... Nike 2 gün de olsa tasarlardi çünkü zaten belli kalıplar üstünden gidiyorlar ve tek yapmaları gereken birkaç detay çizmek ... Pek de çizmiş görünmüyorlar tabiki...

Olmamış ama alalım mantığını bırakmak şart diyorum ben katılmayanlar simetri özürlü formalarıyla gerine gerine gezer artık

Son not : bence fake lan!

Tasarım böyle olabilir ama kalitenin bu kadar düşük olacağını sanmıyorum.

resim çekiminden öyle görünüyor. futbolcular giyince çok daha güzel duracak bence. ama ne kadar inkar ederseniz edin bu resimler gerçek.

adam kongre üyesi ve büyük bir hastanede doktor. gidip çakma forma yaptırıp resmini çekip face adresindemi paylaşacak.

inanmayan eklesin kendini.

Facebook

[email protected]

ekleyin kabul ederse ona sorarsınız bu formalar gerçekmi diye

yarın bu formaları göreceksiniz bu formalar bugün kendisine özel olarak iletildi.

kendi grubunda paylaştı rica etti ama bu resimler hemen birileri tarafından servis edildi.

eğer gerçekte bunlar destek filan yok vallahi almam eski formalarım bunlara bin çeker

Abartmıyorum , Çok çok kötü olmuş,Yarın kalktıgımızda şaka olduğuyla karşılılaşmamız en büyük temennimiz.Hadi iyi geceler.

Parçalı rezil olmuş ama siyah güzel.

Bu mu la parçalı

Parçalı dediğin formaya uzaktan baktığında Galatasaray forması oldugunu anlarsın , bu mu Galatasaray'ın sarısı.

Git Lens'a giydir , ona daha çok uyar bu forma.

Siyah desen apayrı rezalet antreman formasından bir farkını söylesin biri siyah formanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt