İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Fotoğrafı çekenin kanepesi daha ilgi çekici

şaka olsun bu,böyle rezil forma olmaz ,insan biraz özenir allah aşkına bu ne ya??nayk bizimle tavşanmı geçiyor ???

Siyah cok kotu olmus parcali idare eder, ama nike tan daha iyi tasariar bekliyordum

renktaslar 100% eminmisiniz bunlar olduguna :S ?

Antremanda giyilen formalaradan alip yeni forma diye koymuslar sizde inaniyosunuz.

Siyah forma daha kotu olamazdi.

Ulan duz siyah kaliteli bi kumasa arma ve fontlari bas daha kaliteli gozukur.

bu formalar fake diyenleri yarın görmek istiyorum

neye dayanarak fake diyorlar

emin olmasak bunlar kesin gerçek formalar dermiyiz

neyse yarın saat 3 gibi o arkadaşların mesajlarını bekliyor olacağım

bu formalar fake diyenleri yarın görmek istiyorum

neye dayanarak fake diyorlar

emin olmasak bunlar kesin gerçek formalar dermiyiz

neyse yarın saat 3 gibi o arkadaşların mesajlarını bekliyor olacağım
Tasarımlar falan aynı olabilir ama kumaşı falan çok adi,ayrıca siyah forma simetrik değil.Bildiğin pazar malı bu.

bu formalar için son mesajımı yazıyım klasik katalog formaları kalıpları deniliyor ama parçalının arkası katalog formalarında farklı aşağıdaki gibi

N0uU0.png

ve yine katalog formalarında ön tarafa baktığımıda yakaların hep bize göre sağ taraftaki renkle aynı olduğunu görüyoruz bu durumda yakanın sarı olması gerekmez mi?

U2KLa.png

Tasarımlar falan aynı olabilir ama kumaşı falan çok adi,ayrıca siyah forma simetrik değil.Bildiğin pazar malı bu.

arkadaşım anlatamıyormuyum

bu formalar gerçek oğlu gerçek

vallahide billahi gerçek

ya neden yalan söyleyeyim anlamıyorum

elime ne geçecek kendi takımımının yalan yere formasını kim kötüler

bunu yapan şerefsizdir

10 saat sonra rezil olmak istermiyim

eğik durdugu ve ışıktan dolayı öyle görünüyor eminim futbolcuların üzerinde farklı duracaktır

ama o formalar gercek resmi çeken abiyi tanıyorum

kongre üyesi kendisine 1 gün önce evrdiler storedan

ne yani stor çakma forma yaptırıpmı verdi

parasını ödemek istemiş pazartesi ödersiniz demişler kart çekimi yaparsak başımız belaya girer demiş görevli

oda bunun üzerine nakit ödeme yapmış

parçalı 99 siyah 64 tl ödemiş

arkadaşlar azıcık güvenin

belki kabul etmek istemiyorsunuz ama bu formalar gerçek

Yarın açıklanacak formayı niye sızdırıyor ki bu kişi, ben bunu anlamıyorum.

Kulüp formayı birgün önce vererek iyilik yapmış, git resmini çek, internete koy diye vermemiş (herhalde).

Slim fit mi bu formalar? Keske oyle olsa da bizim futbolcular gobek yapmaktan tirsip antrenmanlara yuklenseler:)

rezil... serefsiz nike.

resim çekiminden öyle görünüyor. futbolcular giyince çok daha güzel duracak bence. ama ne kadar inkar ederseniz edin bu resimler gerçek.

adam kongre üyesi ve büyük bir hastanede doktor. gidip çakma forma yaptırıp resmini çekip face adresindemi paylaşacak.

inanmayan eklesin kendini.

Facebook

[email protected]

ekleyin kabul ederse ona sorarsınız bu formalar gerçekmi diye

yarın bu formaları göreceksiniz bu formalar bugün kendisine özel olarak iletildi.

kendi grubunda paylaştı rica etti ama bu resimler hemen birileri tarafından servis edildi.

Saçmalığa bak paylaşılmasını istemediği formaları çekip bi de faceye koyuyor! kongre üyesi adamda zerre akıl yok ne günlere kaldık

Edit : Ne verdiğin Face sayfası açılıyor ne de mesaj sayın beni sana güvenmeye meyilli kılıyor.bu formaların sahte olduğunu siyah formanın yıldız dikişlerine ve kırmızı şeritlere bakan herkes anlar.Bunlar gerçek değil.Sense ısrarla gerçek olduklarını söylüyorsun

Kendi grubu nasıl birşey bu adamın anlamadım? Facede kendine özel grubu mu var? Bir insan arkadaşına gösterir formayı kendi evinde.Yayılmamasnı istediğin formayı alıp fotoğrafını çekmek bi de üstüne facebook'a eklemek nasıl bir zihnin ürünüdür?

Hepsinden önemlisi bu formalara gidip para vermek nasıl birşeydir? Gayet protesto edebilirdi.ki ben edeceğim bunlar çıkarsa.BOncuk alırım storedan daha iyi!

Formalar aşırı derecede çakmaya benziyor! İnşallah böyle değildir yoksa beklediğimin çok çok altında formalar görmüş olacağız! İnşallah bunlar değildir siyah forma berbat ötesi! Parçalı formada siyah nike yerine beyaz nike işareti olmalıydı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt