İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Bu sene de forma yok ozaman... tek begendim forma gecen sezon o cubukluydu, oda ilk basta özel yaptilar, sonra dediler nike gecez, ümitlendim bekledim, hayallerim yikildi. Sanki Forma yapmak cok zormus gibi ulan sizden c ronaldo yu getirin mi dedik ?

Arkadaşlar bu arada GSstoreda Ali Samiyen Çubuklu formasını bulabilir miyim artık? Ben nerden bulabilirim o formayı çok istiyorum ya :S

Tek kelime ile berbat formalar! İnşallah bunlar değildir! Ama sarı formadan ümitliyim!

formalar güzel değil ama siyah forma kaleci formasına benziyor :)

Agalar anlamadığım nokta formalar bunlarsa eğer bu nike neden kaç gündür ruh derki şöyle yap böyle yap diye reklam yapıyor ve neden sözleşme fesih bedeli ödeyip forma sponsorumuz oldu

sahtedir la bunlar

Hala formanın bu olmadığını düşünüyorum yada kendimi kandırıyorum ,çok kötü olmuş hele siyah forma tek kelimeyle leş

Yazıkı yazık çok yazık.

Yapmasaydınız daha iyiydi be. Adidas hiçolmazsa kötü de yapsa özen gösteriyordu. Tebrik ediyoruz iki sene evvelki ankaraspor formasını sarı kırmızıya boyayıp 99 liraya satacakları için... Nike bambaşkaymış...

beklentileri karşılayacak forma yapmak çok zor sanki isteyerek mi böyle kötü yapıyorlar anlamadım 3 senedir hiç yüzümüz gülmedi şu formalardan

tanımadığınız insanlara çamur atmaya ne kadar meraklısınız. kendisi sadece facede kapalı bir gruba gösterdi bizler falan görmedik ekli olduğumuz halde.bir kaç arkadaşına güvenmiş paylaşmış.sonuçta bu devlet sırrı falan değil.ama ordan 1-2 kişi hemen forumlara aktarmış resimleri.abide çok üzüldü facede bunu dile getirdi kızdı hatta isimleri bile verdi resmi yayanların.üstüne birde özür diledi herkesten.kendisi bu ülkenin en büyük hastanelerinin birinde cerrah böyle basit çocukça şeylere kalkışmaz.tek suçu bir kaç arkadaşına güvenmek.

hala bu formalar çakma diyen arkadaşlar var onları anlıyorum umut fakirin ekmeğidir.surda 4-5 saat kaldı hala çakma desinler artık birşey demiyorum.benim tek ricam tanımadığınız insanalr hakkında lütfen ileri geri yorumlar yapmayın.

bu nasıl forma :( paintten yapılmış bi kaç forma vardı onlar daha güzeldi :(

Siyah forma antreman formasi gibi.

Parcali fena degil ama ulker yazisinin ustte olmasi sebebiyle o da bana dogru degil gibi geldi.

aslında saydırmadan saat 3ü bekleyelim belli olmaz. katalog forma için bu kadar reklam yapmazlardı bence. sabırlı olalım

tanımadığınız insanlara çamur atmaya ne kadar meraklısınız. kendisi sadece facede kapalı bir gruba gösterdi bizler falan görmedik ekli olduğumuz halde.bir kaç arkadaşına güvenmiş paylaşmış.sonuçta bu devlet sırrı falan değil.ama ordan 1-2 kişi hemen forumlara aktarmış resimleri.abide çok üzüldü facede bunu dile getirdi kızdı hatta isimleri bile verdi resmi yayanların.üstüne birde özür diledi herkesten.kendisi bu ülkenin en büyük hastanelerinin birinde cerrah böyle basit çocukça şeylere kalkışmaz.tek suçu bir kaç arkadaşına güvenmek.

hala bu formalar çakma diyen arkadaşlar var onları anlıyorum umut fakirin ekmeğidir.surda 4-5 saat kaldı hala çakma desinler artık birşey demiyorum.benim tek ricam tanımadığınız insanalr hakkında lütfen ileri geri yorumlar yapmayın.

Cerrah adamın yaptığı harekete bak

Eger formalar gercek ise (bugün TSI 15'de belli olur) keske lescon ile anlassaydik diyesi geliyor insanin.

Forumda okadar dalga gecildi lescon ile, demedik kalmadi ama adamlar türk markasi oldugu icin ve büyük hedefler kovaladiklari icin en azindan özen gösterirdi.

Eminim onlar taraftarlarin neye önem verdiklerini, formalarin nasil dizayn edilmesi gerektigini daha iyi bilirlerdi. Kalite desen, bu resimdeki formalardan cok daha kaliteli olurdu büyük olasilikla.

Forma alacagima siyah kumas alir, üstüne gs armasi diker öyle giderim maca. Nike'in ürettigi "formalar'a" bes hatta 10 basar!

Allahim bizim günahimiz neydi?

p.s. siyah formadaki polo yaka da igrenc duruyor ya. Hele o kirmizi seritler iiyyyyyyyy, cok itici!

Formalara dair tek umudum fontlarının güzel ve kaliteli olması.

salih bey bende resimleri görünce kendisine sordum abi nasıl bu formalar olur diye. kendisine söylenen sözleşme şubatta imzalanmış.bizim için ofisin kurulmasıda biraz zaman almış. o yüzden busene en azından 2 forma katalog ürün olmuş.beyaz ve sarı forma katalog olmayabilir diyor. ama seneye tüm formalar elit olacakmış. barcelonanın 2012-2013 formaları bitmiş şimdiden.bizse şubatta sözleşme imzalayınca doğal olarak yetişmemiş.yoksa nike bu kadar tazminat ödermiydi.

Katalog forma diyen arkadaslar: nike'in katalog formalari bize ürettikleri formalardan güzel duruyor!

Bizimkiler 90'li yillardan kalma forma üretmisler.

Nostalji yapmak istiyorlar galiba. Hani 90'li yillarda 4 kez üst üste sampiyon olduk ya ve o ruhu geri cagiriyoruz ya :asd:

ayrıca şunuda söyleyim o resimler büyük bedenmiş abiye sormuştum.koltuk üzerine konmuş eğilmiş.ışıkta kötü.üstüne giyince çok daha iyi durdugunu söyledi. hele futbolcular giyince cok daha iyi olacak ilker benim resimlere aldanma dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt