İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

. neyse okudugunu anlama kapasiten yeterince gelişmiş ise ben herşeyi anlattım.hala adamın yaptıgına bak diyorsan bence bazı .

.Grubunda sizin bile göremediğiniz adamın çok güvendiği 3 5 arkadaşına göstermişmiş.3 kişiden nasıl sızıyor o formalar? Saçmalığın daniskası.Gerçekse bile daniskası.Sen de gelip gereksiz benim kongre üyesi tanıdık abim var ayağı yapıyorsun.Tamam !

salih bey bende resimleri görünce kendisine sordum abi nasıl bu formalar olur diye. kendisine söylenen sözleşme şubatta imzalanmış.bizim için ofisin kurulmasıda biraz zaman almış. o yüzden busene en azından 2 forma katalog ürün olmuş.beyaz ve sarı forma katalog olmayabilir diyor. ama seneye tüm formalar elit olacakmış. barcelonanın 2012-2013 formaları bitmiş şimdiden.bizse şubatta sözleşme imzalayınca doğal olarak yetişmemiş.yoksa nike bu kadar tazminat ödermiydi.

Katalog forma vs hepsi yalan aga. Nike 90'li yillarda elinde kalan formalarin üstüne gs armasi basip store'lara yerlestirmis. Baska aciklamasi yok bunun. 21 yüzyilda bukadar igrenc forma görmedim. Sparta Prag'in bile formalari tas gibi!

Düz siyah forma yapmak bukadar zor olmamali!

adna polat su an sana bir kufur ediyorum bir bilsen

sarı forma güzel olacaktır, sıkmayın canınızı.

ayrica bu nike ne diye sozlesme fesh bedeli felan odediki

bu pazar fotrmalarina 100tl mi vermemizi bekliyorlar?

almam arkadas ozen gostersinler sonra alirim

trabzona diyorduk katalog bunlar pazar mali pazar

zmxdkz.jpg

24ni5tt.jpg

tumblr_log130QEPx1qeg8at.jpg

ayrıca şunuda söyleyim o resimler büyük bedenmiş abiye sormuştum.koltuk üzerine konmuş eğilmiş.ışıkta kötü.üstüne giyince çok daha iyi durdugunu söyledi. hele futbolcular giyince cok daha iyi olacak ilker benim resimlere aldanma dedi.

Arkadas bu formalar büyük beden olsa ne yazar, slim fit olsa ne yazar?

Allahini seversen dizayn'a bak, renk kombinasyonlarina bak.

Hele parcalinin arka kismina bak!

Sebze corbasinin icindeki renkler bile birbiriyle daha uyumlu!

Neresinden tutsan elinde kaliyor!

Vallahi billahi almam ben bu formalari!

Kimse de almasin...adamlar bizimle dalga mi geciyorlar?

Tek umudum sari forma...onlarin da pek farkli olacagini sanmiyorum!

p.s. adnan polat kulübe etmedigin zarar kalmadi!

salih bey bende resimleri görünce kendisine sordum abi nasıl bu formalar olur diye. kendisine söylenen sözleşme şubatta imzalanmış.bizim için ofisin kurulmasıda biraz zaman almış. o yüzden busene en azından 2 forma katalog ürün olmuş.beyaz ve sarı forma katalog olmayabilir diyor. ama seneye tüm formalar elit olacakmış. barcelonanın 2012-2013 formaları bitmiş şimdiden.bizse şubatta sözleşme imzalayınca doğal olarak yetişmemiş.yoksa nike bu kadar tazminat ödermiydi.

Peki Nike Ajax ile sözleşme imzalasaydı bu yazıklarını yapmaya maçası sıkarmıydı?

Çok fazla şey istemiyoruz bari parçalıda sarı ile kırmızının yerini doğru yapsalarmış, o da mı katalog yüzünden?

ankarasporun iki sene evvel giydiği formanın rengi değişiğine 99 lira para istemek daha kolaylarına kaçıyor da ondan. Burada taraftar var nasıl olsa çuval da sersek alırlar mantalitesiyle bu iş olmaz.

Beyler sakın olmalıyız cerrah adamın koltuğu deri olur

Cevap: İşte Parçalı Formamız

10 yaşındaki çocuk daha iyi tasarlardı bunların neyin kafasını yaşıyor acaba yapan ne düşünüyor "ben bunlara dandik bi forma yapayım da parçalısı yanlış olsun renkleri farklı yerde olsun he bi de kırmızı üstüne siyah nike logosu hiç görünmez çok iyi güzel bunu giysin bunlar " bu mudur yani? hadi onuda geçtim kulube geliyor bu formalar tasarımlar insan kabul etmez başka tasarlayın der bu ne lan

peki bunlar 15 temmuza kadar neyi bekliyorlardi acaba?

onu merak etsim

ben bu formayi almam duz kirmizi hazirlik macindaki formayi alirim bunu almam

Arkadaşlar parçalı katalog filan değil ayrıca.

Katalogdaki formanın sırtının bir kısmı parçalı.Bunda ise dümdüz.Sadece 1 kol zıt renk.

Önde ise sağ taraftaki değil sol taraftaki parçanın rengi yaka rengi olarak kullanılmış.Katalogdaki forma değil yani forma gerçekse bile.Ayrıca Swoosh berbat .Siyah ne?

Formamızda bariz 4 renk oluyor.Onu da pek beğenmedim.

Siyahsa tamamen katalog ama yıldız dikişleri bildiğin hatalı.Nike öyle birşey yapsa bırakın kutuya koyup store'a göndermeyi eve götürüp kendi bile giymez. Üç yıldızda bariz şekilde dikim hatası var.Katlanmalarından belli.Swoosh'un başında da var.

Ultraslan forumda diyorlardı millet daha şimdiden çıkardı korsanını alıp giyenler var diye.Ne derece doğru bilmyiorum.Ancak onlardan biri olma ihtimali çok yüksek

Peki Nike Ajax ile sözleşme imzalasaydı bu yazıklarını yapmaya maçası sıkarmıydı?

Çok fazla şey istemiyoruz bari parçalıda sarı ile kırmızının yerini doğru yapsalarmış, o da mı katalog yüzünden?

ankarasporun iki sene evvel giydiği formanın rengi değişiğine 99 lira para istemek daha kolaylarına kaçıyor da ondan. Burada taraftar var nasıl olsa çuval da sersek alırlar mantalitesiyle bu iş olmaz.

Aynen öyle!

Bizi salak yerine koyuyorlar!

Bazilari yok efendim sanli forma icin al. Ne alaka?

Kulübe destek olmak istiyorsam gider baska ürünler alirim, nike'in dandik formalarini alip nike'i zengin edecegime...!!!

Bu formalar gercek ise nike'i boykot etmeliyiz. Twitter'den trend baslatalim yine, nasil olsa gazeteler takip edip her trendi haber yapiyorlar. En azindan yönetim vs. duyar sesimizi!

siyah forma antrenman t-shirt'ü gibi olmuş :D ben zaten sarı formayı bekliyordum bakalım o nasıl olacak zaten bunlar daha önceden sızmıştı sarı da o resimdeki gibi olur büyük ihtimalle.bu arada 99 tl fazla trabzonunkiler 70ten başlıyor diye biliyorum

abicim bildiğiniz klasik parçalı, bunda ne gibi bir değişiklik olabilirdi.hayır yani bundan öncekiler tasarım abidesimiydi ? klasikten anladığımız nedir? hadi bu soruların cevaplarını verelim.

sen parcaliyi tanimiyorsan biz ne yapalim arkadasim

ilk oince dzizilis yanlis

arka taraf yum kirmizi

Kirmizinin uzerinde siyah nike logosu

insan bir ozen gosterir Adnan Polat senin varya mor pembe en son bombanda bu oldu

galatasaraynike6.png

6oo8av.jpg

Bunlar "amatör" tasarimlar.

Bunlari nike'in "profesyonel" tasarimlari ile kiyaslayin bakalim.

Cok mu zor yani böyle forma üretmek?

p.s. umarim sürpriz olur ve bunlardan birisi tanitilir bu aksam. bu sok'un üstüne gider 10'ar tane alirim :o

Nike gayet güzel tasarım yapardı 5 ayda.Giymeye kıyamazdık.Kimse kendini kandırmasın millet burada 15 dk da ne formalar çıkarıyor.

Forma almayalım.Store'dan başka şekilde alışveriiş yapalım.Nike kazanamasın.Kulüp kazansın.

Bu ara muhtemelen gelecek sene de Nayki'den alışveriş yapamayacağız.Çünkü o zamanın formalarıda hazır.Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim

galatasaraynike6.png

6oo8av.jpg

Bunlar "amatör" tasarimlar.

Bunlari nike'in "profesyonel" tasarimlari ile kiyaslayin bakalim.

Cok mu zor yani böyle forma üretmek?

p.s. umarim sürpriz olur ve bunlardan birisi tanitilir bu aksam. bu sok'un üstüne gider 10'ar tane alirim :o

Hocam şu ikincisi mükemmel böyle bir supriz olursa cocuğumu kesecek noktaya geldim ya bunu yapmak zor olmamalı

Bildigin parcali iste. Hep böyleydi, yine böyle olmus. Niye tepki veriyorsunuz anlamadim yani. Kaliteli olup olmadigini resimden mi anliyorsunuz? Nike amblemi siyah diye mi bu tepki? Valla bildigin parcali Galatasaray formasi iste. Niye degisik olsun ki parcali?

kusura bakm bilmiyorsun Parcali forma boyle degildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt