İşte Parçalı ve Siyah Formamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Parçalı ve Siyah Formamız

yeniformalargs.jpg

bunlar ortaliga ciktoiginda Turkiyedeki Nike in yaptigi formalar deniliyordu bunlara

insallah bu fomalarda oyledir

Görmeyenler için alıntı yapayım şöyle birşey yazmıştım katalog forması bile değil bizimkiler :D arkası yanlış yaka rengi yanlış nike logosunun rengi yanlış doğru olan tek şey logomuz bide 3 yıldız

bu formalar için son mesajımı yazıyım klasik katalog formaları kalıpları deniliyor ama parçalının arkası katalog formalarında farklı aşağıdaki gibi

N0uU0.png

ve yine katalog formalarında ön tarafa baktığımıda yakaların hep bize göre sağ taraftaki renkle aynı olduğunu görüyoruz bu durumda yakanın sarı olması gerekmez mi?

U2KLa.png

Bide şu var.Forma kötü çıkınca sanki alma mücburiyetin varmış gibi.Sanki sadece bu forumda var bu olay.Ulan 25 yaşındayım.Saysam 7-8 tane formam var.Diğer ürünleri hiç saymıyorum zaten.Sanki her sene alma zorunluluğumuz var.Bu sene almayınca GS li olmuyoruz sanki.2-3 tane de zibidi çıkıyo forumda.Ben alırım ben hepsini alırım diye prim yapmak için kelime oyunları yapıyo.Hay allahım

gecen seneki formlarai begenmedim pembe krem felan

ben forma almadim amma Kaban aldim mesala storenin tshirtlerinden aldim

akilli olsunlar ozen gostersinler alalim 200tl bils olsa alarim yeterki ozen gostersinler

arkadaşlar sakin olun demek ki bizim bilmediğimiz şeyler var onlar bilmiyorlar mı bizim dediğimiz gibi parçalıyı vs... ?

almıcam lan bu formaları.vlla gider atkı alırım anahtarlık alırım ama nike arması olan forma-tişört almıcam.bu ne la insan bi özenir böyle leş bi forma tasarımı olur mu ya.

biri yazmış hesap no olsun klübe katkımız olsun diye.valla oraya parayı yatırırız forma almayız nike dan böyle leş formamı olur ya.

Az önce gittigidiyordan mercan forma aldım 20 liraya :D Bi de Ali Sami Yen çubuklusunu bulsam çok güzel olacak

almıcam lan bu formaları.vlla gider atkı alırım anahtarlık alırım ama nike arması olan forma-tişört almıcam.bu ne la insan bi özenir böyle leş bi forma tasarımı olur mu ya.

biri yazmış hesap no olsun klübe katkımız olsun diye.valla oraya parayı yatırırız forma almayız nike dan böyle leş formamı olur ya.

Nike dedik, bagrimiza bastik!

Megersem degmezmis!

parçalıdaki nike simgesini siyah yapmak ne saçma bir iş ya.neden beyaz yapmamışlar leş gibi olmuş öyle.zaten parçalıda her zamanki gibi yine ters olmuş.

sarı formayı bekleyelim belki o iyi cıkar.sarı forma satılmıycak diyolar ama bakalım.

Özel üretim olmadı bize normal bu formaların böyle olması.

Ben baya beğeniyorum mercan formayı.Nedense rengi çok hoşuma gidiyor.Evet rengimiz değil ama somon renk çok alıcı gelmiştir oldu bitti bana.Bu arada mor formayı da almıştım onun kumaşı berbattı ama.Bunun kumaşı daha kaliteli gibi hatırlıyorum

Beyler Ali Sami Yen çubuklusunu nerden bulabilirim geçen sezon ki?

Ölecem benim o formaya ihtiyacım var almalıyım onu!

Bende 2 sene önceki kırmızı formayı 20 liraya aldım outletten herkes onu alsa gidip en azından tribünde kıpkırmızı oluruz alt tarafı 20 lira tişört parası...Bu arada beyaz veya sarı forma elit olcak herhalde çünkü formalarımıdan 1 tanesi kesin elit ..sarı formada bu önceden çıkan tasarımlardan büyük ihtimal beyaz forma elit

siyah bari kırmızı şeritsiz tam siyah olsaydı. neden güzel bir forma tasarlayamazki bu nike. ben bile uğraşsam fotoshopta süper tasarımlar cizerim

parçalıdaki nike simgesini siyah yapmak ne saçma bir iş ya.neden beyaz yapmamışlar leş gibi olmuş öyle.zaten parçalıda her zamanki gibi yine ters olmuş.

sarı formayı bekleyelim belki o iyi cıkar.sarı forma satılmıycak diyolar ama bakalım.

Sari forma neden satilmiyormus?

Ne sacma sapan is yapiyor bunlar ya! Her isimiz ters arkadas!

Beyler forma tanitimi hangi kanalda canli olarak yayinlanacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt