GSC Portal İşte Prandelli'nin Son Kararı!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
attachment.php

Galatasaray’daki kötü sonuçların sorumlusu olarak gösterilen Prandelli, yönetici Abdurrahim Albayrak ile yaptığı toplantıda futbolcularından yakınırken devam edip etmeme yönünde vereceği karar merak edilmeye başlandı...

Detaylar GSC Portal'da!

Ekli dosyalar

• cesare-prandelli-italy-manager_3059229.webp
    cesare-prandelli-italy-manager_3059229.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 291
Yarın gider bu hagi h.o. istanbula gelmiş diyolar :(

‘FUTBOLCULAR SORUMLULUKTAN KAÇIYOR’

Cesare Prandelli camiada büyük heyecan yaratan toplantıda, Abdurrahim Albayrak’a futbol takımı ile ilgili bazı şikayetlerini anlattı. Bunları 2 maddede özetleyecek olursak;
1-) Futbolcuları yeteri kadar sorumluluk almıyor.
2-) Geçen sezonkinden daha hızlı ve agresif oynayan bir Galatasaray istiyorum. Ancak futbolcular eskisi gibi 4-4-2’de ısrar ediyor.

Madem öyle, sorumluluk alanlara ver formayi. Hep ayni adamlari oynatip aglama

Geçen sezonkinden daha hızlı ve agresif oynayan bir Galatasaray istiyorum

dersen o zaman sana " Neden kanatsız oynatmakta ısrar ediyorsun.Neden Bruma'yı kadroya almıyorsun" gibi sorular sorarlar hoca.
Cemaili'mi hızlandıracak bu takımı, Yoksa sürekli geriye oynayan ayağında top geveleyen Selçuk'mu.
Ya da kanatsız oynayan takımda Burak'ı ileride oraya buraya koşturmak mı...

Futbolcularla yapılacak toplantıdan sonra Prandelli'nin kalıp kalmayacağına karar verilecek mi yazıyor orada ben mi yanlış okudum?

Bu takimin sorunu teknik direktör değil. Başka şeyler.
Prandelli kadroya nesteri vurup gambazcilari kadro dışı bırakırsa kalmalı. Büyük bir teknik direktör. Ki büyük teknik direktör öyle olunuyor.

Şu da var ki bu takımda futbolcuların paraları odenmiyor. Çok büyük bir etken

Adami artik kovun ya, ne kadar beceriksiz bir t.d. oldugunu kaç kez gösteriyor bizi rezil etti ve rezil etmeye devam ediyor. Kadro o kadar iyi olmazsa bile sen nasil 4 golle Basaksehir denilen dandik takima yeniliyorsun, sen nasil sonuncu takima yeniliyorsun?

Bas git Italya'ya ve bir daha geri dönme.

Prandelli kadroya nesteri vurup gambazcilari kadro dışı bırakırsa kalmalı. Büyük bir teknik direktör. Ki büyük teknik direktör öyle olunuyor.

bu takımda bikaç futbolcudan kaynaklı bi sorun var doğru ama bu kadar rezil futbolun sebebi prandellidir. büyük teknik direktörmüş, büyüklüğü bırak t.direktörlüğü bile tartışılır. okadar yldır futbolu yakından takipederim bukadar rezzil bi t.direktör görmedim. 1-2 ay daha kalırsa takımın içine hepten edecek bu. ayrıca burak ve selçuk biraderleri sürekli oynatan yine kendisi

Prandelli neye gore buyuk bir td? Ne basarisi var bugune kadar? Kac kupa kazanmis?

Prandelli korkak ve cesaretsiz futbol oynatan bir looser. Bizim ligin acik ara en kotu td'si. Ne bir oyun plani var, ne taktigi ne sistemi.

bunu bunu alın burdan

Nolur bizi birakma prandelli.

Hoca sen adaletli olsan zaten bu taraftar senin arkanda durur sen hala 2 metreye pas atamayan selcukla burağı oynatip 3 aydır bunları göremiyorsan ben senin adaletine ınanmam hoca.

Tvem'de baransu; yeni hoac hagi olacak hatta şu an bi yöneticinin otelinde bile olabilir dedi..

Geri
Üst Alt