GSC Portal İşte Selçuk Gerçeği!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
transfer_gorusmesi_icin_londraya_gitti13665359570_h1016745.jpg

Futbolcumuz Selçuk İnan, Anderlecht maçında pasları yana ve geriye attığı için ıslıklansa da, istatistiklerin gösterdiği çok daha farklı...

Detaylar GSC Portal'da!

artık agzıyla kus tutsa yaranamaz taraftara

sezon sonu gönderilir

Kendi açtığım konuya genelde yorum yapmam ama...

Selçuk kaybedilmeyecek kadar değerli bir oyuncu.

Savunan bir tek ben kalacağım belki burada, yine de ona inanacağım.

Karakter olarak sağlam bir isim burada eleştirilenin aksine.

Sessiz sakin, biraz pasif diye eleştiriliyor, çünkü kendini ifade edemiyor. Bu duyguyu iyi bilirim.

Haksızlığa uğramaktan korkarsan en çok haksızlığa uğrayan da sen olursun bu dünya'da.

Psikolojik destek alması şart, ama maalesef bunu sağlayacak bir kişi bile yok kulüpte.

Arada Burak'a da sallıyor pasları olur da bir ihtimal alırsa diye.
Ayrıca sanki daha fazla gibi 17'den. Bir öne atınca öne pas mı oluyor, illa paralel mi olması lazım. :D

anderlet maçında doğru burakın kendini attığı pozisyonda filan iyi pasları var ben beğenmiştim önceki maçlara nazaran selçuku ama genel performansı iyi değil

29 yaşından sonra rakibi karşılamayı öğretmek lazım ki selçuk bi işe yarasın. Bu seneyi bilmem de 2016-2017 sezonunda burak selçuk ikilisinden en az biri bu takımda olmayacak ona eminim.

Avrupaya giderler büyük ihtimal. Sonra arda gibi g.tlerini yırtarlar futbol oynamak için.

Türk futbolcusu ile sözleşme yaparken performansa göre para vericen aga yoksa sonları böyle oluyor işte.

Böyle bir haber nasıl girilebilir? Akıl alır gibi değil. Göz ve izanın olduğu yerde rakamlar çok da fazla bir şey ifade etmez.

Sırf şu yedirdiği golü açın izleyin arkadaş, bu nasıl adam savunmak.

Futbolcusundan bu kadar nefret eden bir takım taraftarı daha yoktur eminim. Eleştirmeyi bilmeyen bi milletin, eleştirmeyi hiç bilmeyen taraftar kitlesi.

Ahaha bu adami kör gibi savunmak neyin nesidir. Ikili mücadelerde eziliyor Selcuk. Golu de yedirdi. Hep Buraga oynarsan cikar boyle istatistik. Hey Allah'im ya. Sanki yaptigi tek rezillik yan pas geri pas.

Selçuk kötü ama ben şahsen hucüm performansı olarak 2 maçtır çıkış görüyorum kendisinde.

Yediğimiz golde hatası var. Ama Selçuk'un kendi bölgesinde kötü savunma yaptığını da düşünmüyorum genel olarak.

bu kadar kötü top oynayan adamın nesini savunuyorsunuz anlamıyorum savunma 0 adamda golü o yüzden yedik

Ben kötü pas attığını düşünmüyorum ama bizi çok yavaşlatıyor oyunu hizlandiramiyor ve orta sahada top kapamiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah Selçuk ah... Ne hallere soktun kendini. Toparlan artık...

Ben istatistiklerde Anderlecht maçında yedirdiği golü göremedim..Hamlesi öylesine rezaletti ki hem rakip oyuncuya alan açtı hem de Veysel'in müdahale etmesini mani oldu...

Ayrıca istatistiklerde ne kadar yavaş oynadığını da göremedim...

Vazgeçilmeyecek kadar önemli bir oyuncuymuş...İnsanın beyni başkaları tarafından yıkanır da kendi beynini yıkayan taraftarı ilk defa gördüm...

2011-12 deki tüm ihale buna kaldı oh ne güzel...Ne Melo ne Engin ne Ufa ne Elmander bunun ekmeğini hiç yiyemedi...

bu kadar kötü top oynayan adamın nesini savunuyorsunuz anlamıyorum savunma 0 adamda golü o yüzden yedik
Peki tamam olur teşekkürler ediyoruz nası tarftarsın avatara bak ya sonradaa yönetciler uyarı lütfn edebli olun bunun gibilr futbolcularıma karşı edepli olsun bizde oluruz

Son düzenleme:
Günlerdir bunu yazdığım halde hala " yana geriye oynuyor " diyen cühela kesim var..

Senin öndeki hucumcularin hareketli olacak , topsuz koşu yapacak , boşa kaçacak ki orta saha oyuncusu da öne oynayabilsin.
Bizim takıma bakıyorum ; sneijder topsuz koşu yapmaz , Bruma yapmaz ,orta saha üçlüsü yapmaz ,tek yapan adam Burak..diğerleri kağnı gibi top bekliyor.
Selçuk'ta haliyle burak'a pas atıyor ve yine bu cühela kesim tarafından " gözü buraktan başkasını görmüyor " , " yok efendim sneijder'e pas atmıyor" şeklinde algılanıyor.

Tarafsız ve bağımsız gözlerle Anderlecht maçını izleyen herkes selçuk'un o maçta iyi ,hatta çok iyi oynadığını görür.
Maçtan çıkarken skor bizim lehimize olsaydı ıslıklanmaz, alkışlanırdı.
Çünkü skor taraftarı takım mağlupken " adı çıkmış " oyuncuya saldırır.

1 senedir sever savunurdum Selçuk'u ama kabak tadı verdi artık. Selçuk'un tepki görmesinin en büyük sebebi; eskisine göre daha az koşuyor,daha az pres yapıyor artık.

Geri
Üst Alt