İşte Silah Skandalının Detayları!

Neymiş 21 yaşında hata yapmış 21 yaşında ne büyük sorumluluğa sahip insanlar var, kızlara gelince büyük adam oluyorlar ama bir suç islediğinde genç hata yapar ben anlamam arkadaş milli formayı giyen birisi böyle bir hata yapamaz cezası daha büyük olmalı milyon eurolar kazanan bir adam bunu yapiyorsa yoksul bir ailenin çocuğu suç işlediginde kimse birşey demesin ve bu olay öyle 3 tane hazırlık maçında oynatmadim cezası verilerek kapatılacak olay değil

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aklıma Gökdeniz Karadeniz geldi. Herif iddaa oynadı diye memlekettenden kovulmaktan beter edildi. Bu adam bu kadar aşağılık birisiyken hala kollanma çabaları var. Pes.

O zaman ki tavır doğruydu.Kendi takımının kaybetmesine oynayan adamın hakettiği muamele budur.Şimdi ise bu tür ahlaksızlar önce mağdur sonra kahraman oluyorlar, ülke zıvanadan çıktı.

Tam anlamıyla bir skandal. Milli takım yetkililerinin de olayın üstünü örtmek istemesi ayrı bir skandal.

Herzaman derler ki Emre Belözoğlu saha icinde nekadar gresif ise, saha disinda okadar melek . Bu Gökhan Töre´nin saha icinde bu güne kadar bir tersini görmedim, ama saha disinda skandallari eksik olmuyor. Yani bir kirmizi karti bile yok kariyerinde bildigim kadari ile.

Mafya dizi gibi.

Eger dogruysa Gökhan kafayi yemiş.

Bir daha milli takim maç oynamamali.

Ayrica Çalhanoglu gibi süper yetenek yerine neden Töre'yi savunuyorsun adaletin prensi Fatih?

Son düzenleme:
Konuyla ilgili değil ama ,
Hakan , Ömer , Nuri gibi oyuncuları kaybetmek daha kolay Töre 'yi kazanmak değil ama oynatabilmek çok daha basit ,
Töre 'de aynı milli takım yada genel futbolumuz gibi kaos futbolcusu ama diğer oyuncular belli sistemlerin içinde oynayan ve sistem ile takım oyununun içinde etkilerini gösterip hem kendilerini hemde takımlarını yukarıya çekebilen oyuncular ,
yani biz Hakan'ı ve diğerlerini kadroya alıp oynatsak bile onlara küfür etmekten başka birşey yapmayacağız .

Fatih Terim ne kadar öyle disiplin abidesi gibi gözüksede hiçte öyle değil böyle serseri tipli oyuncuları seviyor ayni sevgi kazimdada vardi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Len bunu Melo yapsa şuan neler oluyordu merak ediyorum. Şuan kaçıncı idam masasında idi.

Ne bikiyorsunuz belki Terimedü silah dayamis ola bilir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan'ın zaten beyinsiz olduğu sahadaki hareketlerinden belliydi de bu kadarını da tahmin etmemiştim.

Beşiktaş'lı değil mi, taraftarı da, oyuncusu da aynı kafadan.
Bir ara BJK başkanı da belirli bir kitlenin tek kaldıklarında kız gibi olduğunu söylemişti :D

silahı yanlış kişiye dayamışlar
hakem odasını basıp hakemlere dayasınlar her maçtan önce

""Olayı milli takım yetkililerine haber veren Ömer Torpak ve Hakan Çalhanoğlu’na takım yetkilileri; Gökhan’dan polise gidip şikayetçi olmamalarını istiyorlar.""

Esas skandal burada yazanlar , o takım yetkilileri kimse umarım en kısa zamanda o yetkililerde o yetkililerin tasmalarını tutanlarda o tasmaların sahipleride bin türlü beter olsunlar bunlar en iyi günleri olsun !

Orda tek yetkili var. Onun da adi belli. Bizden bir oyuncu olsaydi, medya neler neler yazardi. Sonuçta Seba ligi oldugunu biliyoruz. Oyuncumuza zarar gelmesin.

Son düzenleme:
Ve bu olaylara ragmen Bundesligada firtina gibi esen Hakan ve Semih ile birlikte ülkenin en iyi stoperi Ömer kadroda yok ama mafya bozuntu Töre ilk 11 oynuyor. Ehh tabi Terimin sevdigi tipde bir oyuncu, agresif ve asabi.

Ülkeyi her anlamda bok götürüyor.
ikiside sakatiz dediler. anlamak lazim, bende bu adamla ayni takimda oynamam bidaha. Dün Bild gazeteside vermis haberi

ikiside sakatiz dediler. anlamak lazim, bende bu adamla ayni takimda oynamam bidaha. Dün Bild gazeteside vermis haberi

Tabi ki anlarım Hakanı, vallah böyle bir olay olsa ve suçlu oyuncu hala cezalandırılmadıysa ve hatta ödüllendirip milli takımda hâlâ şans buluyorsa ben de gitmezdim o milli takıma.

Bir düşün böyle bir olay Almanya da olsaydı Töre en az bir sene men yerdi.

Allah aşkına silah çekmek de ne oluyor, beyinsel problemleri var mutlaka bu çakma mafya bozuntusunun.

I am the one who knocks!

İyi oluyor iyi. Böyle olaylar patladıkça mutlu oluyorum. ft ;(

Geri
Üst Alt