İşte Yeni 58.Madde

Cevap: İşte yeni 58.madde

Klüp talimatname değişirse dava açar ve kazanır.Hukuk devletinde bir kereye mahsuz af falan olmaz.Anayasaya aykırı bu eylem.

Öyle birşey yok. Bizi bağlı olduğumuz federasyondan ayrı tut diyemiyorsun. Adamlar sana madem yanlışlık var federasyonunuzu temizleyin diyecek. Sen ne diyeceksin onuda değiştiremiyoruz çünkü ülke olarak şikeciyiz bir tek biz temizizmi :asd:

Aynen.. niye hala yapmıyoruz anlamış değilim.

Hangi Anayasa? 1 saatte 6 ay önce aldıkları kanunu değiştirdiler üstelik Cumhurbaşkanının vetosuna rağmen. Anayasayı kaç dk. değiştirirler sanıyorsun ;)

Klüp talimatname değişirse dava açar ve kazanır.Hukuk devletinde bir kereye mahsuz af falan olmaz.Anayasaya aykırı bu eylem.

Fener Eskisehir,Sivas ve Ibbyi yendigine göre sike sahaya yansimistir,aslinda bende küme düsürülme yerine eksi puanla baslamalari taraftariydim ama sorusturma devam ederken sahislara ve kurumlara göre kanunlarin ve maddelerin degismesi sadece geri kalmis ve kisiliksiz ülkelerde olur.

ibrahimseten İBRAHİM SETEN

SON DAKİKA-Adnan Öztürk diyor ki: "Küme düşmenin kalkmasına destek verildiği takdirde, G.Saray olarak Kulüpler Birliği'nden çekileceğiz.."

en sonunda Avrupa'dan men edilirsek ,o zaman kacacak delik arayin

İbrahim Akının "lan az daha atıyorduk" tarzı bir söylemi vardı fener maçında attığı bir şuttan sonra, onu görüp de sahaya yansımadı demek imkânsız.. Hoş bunlar da birilerinin teranesi, eline hayal dünyasını alan birşeyler karalıyor gazetelerde.. Böyle birşey kabul edilemez kardeşim.. Yasa değişmeyecek ve fener düşecek..

2* Şike girişiminin sahaya yansımaması halinde ilgili kulübe her bir maç için eksi 3 puan cezası verilir.

Şimdi bunu nasıl tespit edip,yorumlayacaklar ?! Yapılan şey talimat,hukuksal birşey ve bu kadar havada bir madde olması adalete aykırı uygulamalar doğurur.

Çocuk kandırıyorlar resmen.

Şimdi bunu nasıl tespit edip,yorumlayacaklar ?! Yapılan şey talimat,hukuksal birşey ve bu kadar havada bir madde olması adalete aykırı uygulamalar doğurur.

Çocuk kandırıyorlar resmen.

tespit etmek isteyen kim var ki? sadece serefsizleri kurtarma operasyonu bu ve gelecekte yine sike yaparlasa,ki kananunlar yapin diyor,fazla ceza almamalarini saglamak.

1 maç teşvik primi ver - 1 puan ceza al lan ahaha komediye bak yaa.

her bir maç için -3 puan

14 maç mı deniliyor? hepsi fb ile ilgili değil gerçi, varsayalım öyle olsun

14 * 3 = -42 puan'la -en fazla- yırtacaklar yani

Sahaya yansıması

Yok kişiler kurumları baglamaz

Yok ebesinin ...

İnter milan Falan filan vs vs

Bunlar adam olmaz Biz eger buyuk camia isek bu işi ne yapar eder bozarız bu kadar kolay olmamalı insanların gözünün icine baka baka yalan söyleyip minareyi calıp kılıfını uydurmaya calısıyorlar böyle bi dünya yok arkadas

Üzerinde düşünülen yeni talimatta şike yapmanın cezası yine bir alt lige düşme olurken, şike teşebbüsü için her bir maça - 3 puan, teşviğe ise yine her bir maça -1 puan verilecek. Teşvik teşebbüsünün cezası da çok ağır para cezası olacak. Örneğin 5 maçta şikeye teşebbüs ettiği kararlaştırılan bir takıma yeni sezon öncesi -15 puan verilecek. Diğer cezalar için de benzer katsayılar uygulanacak.

Sike tesebbüsü sadece -3 mü? Ulan bu ceza degil ki? Tesvik -1 puan? Bu nasil bir salaklik?

bunlar saka mi?? sakaysa hic komik degil. resmen sikeyi mesrulastirmaya calisiyorlar heralde.

Cevap: İşte Yeni 58.Madde

ben böyle devlet ben böyle millet görmedim arkadaş ya..

insanlara göstere göstere yüzüne yüzüne neler yapıyorlar şu ülkede ya.

bugün kendimden utanıyorum arkadaş ülkemden utanıyorum arkadaş bugün başımı toprağa sokup bir daha çıkarmak istemiyorum arkadaş.

Yahu beyler akıl var mantık var. Biz UEFA'ya bağlı bir federasyonuz. İzin verirler mi zannediyorsunuz böyle bir soytarılığa... Hadi onu da geçiyorum italya fed. salak, yunanistan fed. salak, fransız fed. salak bi biz çok akıllıyız öyle mi? Olacağı şu, eşşek gibi küme düşecek bazı ezikler.. Hani bi laf vardır ya seve seve istemiyosan s... s... düşürecekler, aynen o hesap..

Burası nasıl bir ülke arkadaş ??? Yahu bunları duyduktan sonra Uefa'nın gerekirse bizde içinde olmak üzere 5 yıl men cezası vermesini canı gönülden diliyorum.Şu ülkede yaşamaktan iğrendim vallahi bu satılmış herifler yüzünden.

genclerbırlıgı fenerbahce 2 4 : serdar kulbılgenın ılk 2 gol yeyısı de hatalı...ıddıaneme de para aldıgı da ıddıa edılıyor kı kanıtlarda var...sıke sahaya yansıdı...fenerbahce ibb 2 0 : macta ibrahım akın bı sut cekıyor sonra az kaldı gırıyodu gıbısınden bı yuz ısaretı yapıyor...burda da sahaya yansıdı..para aldıgı da %100 bu ıkı mactan fener asla kacamaz...

Şikeyle atılan o goller skore etki edip seni şampiyon yapmaya yetiyorsa, bunun neresi sahaya yansımamış olacak?

Geri
Üst Alt