GSC Portal İşte Yeni Adaylar!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
unal_aysal320f7e79.jpg

Divan Kurulu toplantısının ardından, yapılan yönetim kurulu toplantısı ile 18-25 Ekim tarihleri için erken seçim kararı alan Galatasaray'da muhalif kesimin başkan adayları ve listeleri de belli olmaya başladı. İşte o isimler ve tüm olasılıklar...

Devamı GSC Portal'da!

adnan öztürk cok fırsatcı bir adam

sinsi sinsi yaklasıyor,cok degil 15 gün önce yaptıgı acıklamaları hatırlayalım

yok sike konusunda fenere yanlıs yapmısız,sahaya cıkmayıp korkaklık yapmısız,futbolda acaba sahaya cıkacakmıymısız felan

asla istemiyorum öztürk ü

zaten baskanın bırakacagını da sanmıyorum

Ali Dürüst, Albayrak kesin olmalı Aysal'ın listesinde.

Adnan Öztürk fos, tek yaptigi güzel konusmalar var, ama gerisi yok. Celebi zaten ne yaptigi belli stad, hala yarim yamalak, ülkeden kazik yedirten adamdir.

adnan öztürk cok fırsatcı bir adam

sinsi sinsi yaklasıyor,cok degil 15 gün önce yaptıgı acıklamaları hatırlayalım

yok sike konusunda fenere yanlıs yapmısız,sahaya cıkmayıp korkaklık yapmısız,futbolda acaba sahaya cıkacakmıymısız felan

asla istemiyorum öztürk ü

zaten baskanın bırakacagını da sanmıyorum

Fener Medyasi iste, UltraAslan da Melo sevimli degil filan söylemeye baslamis, demekki bir cok kisi Galatasaray camiasindan para icin calisiyor, daha düne kadar her seyde fenere salvo veren Öztürk, simdi kalkmis yanlis yapmisiz diyor, böyle dangalak da baskan olmak istiyor, gitsin firmasinda baskan olsun

Aysal,ulusoy yada dürüst olsun.Bu adnan sinsi bir adam bence.

Başkanın devam etmesinden yanayım, daha iyi bir ekiple tabi.

Bu Adnan Öztürk kadar fırsatçı bir adam yoktur. Adnan Polat'tan önce bu adam kulüpten atılmalıydı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adnan Öztürk'çüyüm,adam 10 yıldır aday seçilemiyo ne sinsisi tey allam.

Ulusoy bizi bu bataklıktan çıkaracak tek adam gerisi başkalarına çalışır bir arpa boyu yol alamayız....

adnan öztürk önce çıkıp divan'da konuşmayı öğrensin... hayri kozak'da muhalefet ama haklı yada haksız çıkıp divanda konuşuyor... adnan akbabasının divanda konuşup muhalefet ettiğini gördünüz mü?... peki nerelerde gördünüz?... galatasaray'a saldırmayı görev edinmiş tüm gazete ve programlarda...

Fener Medyasi iste, UltraAslan da Melo sevimli degil filan söylemeye baslamis, demekki bir cok kisi Galatasaray camiasindan para icin calisiyor, daha düne kadar her seyde fenere salvo veren Öztürk, simdi kalkmis yanlis yapmisiz diyor, böyle dangalak da baskan olmak istiyor, gitsin firmasinda baskan olsun

Ne demek istedin anlatsana biraz?

Murat Yalçındağ olsa güzel olur. Çok vizyonlu bir adamdır kendisi.

Ah başkan ah kendi ipini cektin,durduk yere yönetimi değiştin Terim olayinda agirligini koyamadin.

Geri
Üst Alt