GSC Portal İşte Yeni Adaylar!

Ben Ali Dürüst gibi bir adamın saf dışı edildikten sonra tekrar Ünal Aysal' ın listesinde yer alacağını hiç sanmıyorum. Böyle bir durum gerçekleşirse büyük sürpriz olur benim için.

Bu saatten sonra olursa başkan adayı olur.

Ben Ali Dürüst gibi bir adamın saf dışı edildikten sonra tekrar Ünal Aysal' ın listesinde yer alacağını hiç sanmıyorum. Böyle bir durum gerçekleşirse büyük sürpriz olur benim için.

Bu saatten sonra olursa başkan adayı olur.

ali dürüst'ü gerçekten ünal aysal mı safdışı etti???... yoksa ali dürüst mü kendini dışarda bıraktı???...

Haldun Üstünel büyük ihtimalle girecek listeye Aysal aday olursa. Ali Dürüst'te bu kez Terimsporluluğu bırakıp gelmeli.

Tapa

Fener Medyasi iste, UltraAslan da Melo sevimli degil filan söylemeye baslamis, demekki bir cok kisi Galatasaray camiasindan para icin calisiyor, daha düne kadar her seyde fenere salvo veren Öztürk, simdi kalkmis yanlis yapmisiz diyor, böyle dangalak da baskan olmak istiyor, gitsin firmasinda baskan olsun

bende merak ediyorum burayı açıklarmısın . ultrAslan olarak yazılır bu arada isminde çok manidar

Albayrak:''Ali Dürüst yönetimde olursa ben de olurum''

Ali dürüst Haluk ulusoy ve Ünal aysal bu üçünden biri olmalı ve yanlarında güçlü yöneticiler olmalı

Şu yönetimdeki çer çöpü temizlemeli başkan. Yolda top bulsa karakola bomba diye götürecek yöneticilerimiz var.

İşi bilenleri alacaksa seçilsin yok yine işi bilmez çavuşları dolduracaksa Adnan Öztürk seçilsin.

GT-I9300 Tapatalk

ne Ulusoyu yahu

Adnan Öztürk'ü şimdi istemem ama Adnan Polat döneminde istemiştim. Kurumsallaşmaya o yıllarda başlayacaktık ve belki 5.'likler , 8.'likler görmeyecektik. O zaman desteklemiştim ama şimdi gereksiz. Ünal Aysal daha başarılı bir adam. Ama yönetim kurulu üyeleri oldukça vasat ve Galatasaray'dan alakasız kişilerden oluşuyor. Eğer değiştirirse 2016'ya kadar sağlam bir şekilde kalabilir. Ama hala sanatçılarla , belediyecilerle dolduracaksa listeyi 2016'ya kadar kalmaz ben size diyeyim. Adnan Öztürk'ün listesi de sağlama benziyor. Hakan Üstünberk falan var. Basketbol branşımızı elit seviyeye çekmiş kişidir Hakan Üstünberk. Ne olduysa Ünal Aysal gönderdi. Bence Adnan Öztürk'ten almalı o adamı.

Ali Dürüst - Hakan Üstünberk - En az 2 üst düzey iş adamı olmazsa desteklemem açıkcası Aysal'ı.

futbolu bilen bir ekiple devam et başkan olmadı ekibine yabancı futbol adamları kat ki yurt dışı transferlerini onlar bilgi aktarsın sana

Hayalimdeki YK:

- Ünal Aysal, Ali Dürüst, Haldun Üstünel, Abdürrahim Albayrak

- Haluk Ulusoy, Ali Dürüst, Haldun Üstünel, Abdürrahim Albayrak

Zaten baska Baskan adayi görmek bile istemiyorum. Alayi capsiz. Kusura bakilmasin.

Bu isimleri kim listesine alabiliyorsa, o Baskan olsun.

Faruk Süren: "Galatasaray'ın tek çaresi Ünal Aysal'dır. Aysal'ın değerini bilmek, arkasında durmak gerekir"

Geri
Üst Alt