İşte Yeni Mor Formamız!

rengini geçtim antreman t-shirti gibi, turuncu gibi bize müthiş uyacak bir renk varken abidik gubidik renklerle uğraşıyoruz yok pembe yok mor yok ten rengi

r306232_1338246.jpg

Koyu mor olsa ve turuncu detaylar daha da artırılsa iyi olurdu . Beğenmedim .

Gecen sezon ben parcaliyi aldigimda, bayragi yaninda veriyorlardi kücük bir ambalajda. Isterseniz basabiliriz demislerdi. Ben bastirmadim.

Ben de bastırmadım zaten ondan öyle dedim polo tshirt olarak kullanabiliriz ama bayrak olunca olmuyor diyen renktaşımıza.

rengini geçtim antreman t-shirti gibi, turuncu gibi bize müthiş uyacak bir renk varken abidik gubidik renklerle uğraşıyoruz yok pembe yok mor yok ten rengi

r306232_1338246.jpg
açık ara en iyi formamızdı , şu an satışa konsa yine satılır.

Benim renk konusunda beklentim bu idi.

Zaten aylar önce böyle birşey yapmıştım beklentim doğrultusunda

purple-01.jpg

Yaklaşık 10 dk lık bir çalışmanın ürünü:

102.jpg
101.jpg

nike tbantı kaldırdımı formalardan

kaldırınca sanki kalite düşmüş gibi

Mertcan 2014 2015 forma konusunda paylaşmıştı bu görselleri zaten. Gayet güzel formalar. Yeni trendlere de uygun yakası boğaza kadar ilikli.. Burak çok sever bu formayı altına bir de dar paça kısa pantolon gibi şort olsa gaza gelir :D

Geçen seferki gibi sezonun büyük bölümünde değil de 3-4 maçta giyilecekse sorun yok. Ayrıca neden 3 forma çıkıyor anlamıyor. 4 yapın 5 yapın çeşit olsun. Bir parçalı yap, bir beyaz yap, bir düz kırmızı yap, bir düz sarı yap, bir tane de işte böyle farklı renkten yap yapacaksan. 3'le sınırlamak bana saçma geliyor..

Gördüğüm en kötü Galatasaray forması.

Geri
Üst Alt