İşte Yeni Mor Formamız!

Guzelmis, Polo shirt olarak da giyebilirsin ama turk bayragi olmamasi gerekiyordu ozaman, gercekten cok mantikli..

Beğendim ama futbolcuların üzerinde görmek lazım

forma mükemmel olmuş gerçekten gece gezmeye giderken giy sırıtmaz.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Parçalı parçalı diye ağlıyor herkes de 30 milyon taraftsrımız var sanki bir milyon parçalı satıyoruz ..

Gayet şık olmuş. Suratlar utançtan moraran şikeci takım taraftarı formamızla alay ediyor. İronide zirve.

Kötü değil okadar ya. Kızlarıma alırım vallahi 2 adet belki. Biz bu sene boş geçsekde olur :DD

cok hos duruyor tabi canli da görmek lazim futbolcularin üzerinde o zaman daha saglikli yorum yapariz ;)

Mor rengi ile erkekligini kiyaslayan ilginc bir milletiz. Gayet guzel olmus. Ayrica hicte alakasiz degil renk olarakta galatlarin rengidir mor. Mor ve sari da gayet uyumlu olmud

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kadın rengi filan bunlar değil ki mesele.Mor forma çıkalı ne kadar oldu ki yine mor forma çıkarıyoruz sanki ana renklerimiz.Gerçek parçalı bile 4-5 yılda bir çıkıyor.Ayrıca tasarım da berbat.

türk bayrağı arması bir formanın içine bu kadar edebilir yani

tff bunu bile düşünemiyor.

Gayet güzel olmuş.Ama Türk Bayrağı'nın daha iyi durması gerek

Valla ben Barcelona'nın 2012-2013 sezonundaki gibi bir tasarım istiyorum 3. forma için siz ne düşünürsünüz bilmiyorum.

Böyle;

[attachment=12753:barcelona-2013-yeni-formaları-6.jpg]

Ekli dosyalar

• barcelona-2013-yeni-formaları-6.webp
    barcelona-2013-yeni-formaları-6.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 113
Geri
Üst Alt