İşte Yeni Sağ Bek! Aslan Olmaya Geliyor!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
20171209-zaf-bg3-400.jpg

Galatasaray'da Mariano'nun transfer döneminde ülkesine dönmesi yüksek olasılık.

Ocak ayı yaklaştıkça transfer çalışmaları da hız kazanıyor. Brezilya'nın Flamengo kulübü, Sarı- Kırmızılı futbolcu Mariano ile anlaşmaya varmış, transfer Galatasaray kulübünün vereceği karara kalmıştı.

Mariano'nun gitme ihtimali üzerine Cimbom harekete geçti ve sağ bek arayışlarına başladı. Galatasaray scout ekibi, yönetime Genk'in genç yıldızlarından Joakim Maehle'nin ismini verdi.

2 MİLYON EURO...
21 yaşındaki Danimarkalı futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor. Genk'e geçen sezon Danimarka'nın Aalborg takımından transfer olan Maehle'nin güncel piyasa değeri 2 milyon Euro...

Transfere çok para harcamak istemeyen Galatasaray Yönetimi'nin Genk'e 1.5 milyon Euro teklif edeceği bildirildi.

Hürriyet

1997 doğumlu imiş.

Nasıldır hiç bilmiyorum.

Belcika liginde lider olan takimin 21 yasindaki sag beki, bu sezon 30 macta oynamis

1.5 milyon gibi rakamlara gelmesi mümkün degil

Mariano gibi sevilla kariyeri olan kaliteli adami yollayip yerine bu adı sanı duyulmamis ne idüğü belirsiz adamimi alacaklar ? 2013/14 devre arasi gibi bir dönem bekliyorum. Ranocchiayı alamayip Burdissoyu almışlardı

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mariano gibi sevilla kariyeri olan kaliteli adami yollayip yerine bu adı sanı duyulmamis ne idüğü belirsiz adamimi alacaklar ? 2013/14 devre arasi gibi bir dönem bekliyorum. Ranocchiayı alamayip Burdissoyu almışlardı

Kariyerleri var.diye 35 yasinda adammi almak gerekiyor.

1997 dogumlu cocuktan ne kariyeri bekliyorsun

Hadi diyelim Hagi gibi yaşlı,kariyerli ve muazzam oynuyor. Mariano ilk bes on mac disinda cok dustu ve cok kotu oynuyor,Selcuk'un da oyun zekası var ama beyin ayaklara hukmedemezse o.beynin bir anlami yok futbolda

Kes lan Kes yeter be

Futboldan bir cacik anlaidigin yok dir dir dir konusuyon.

Anca isme bakio baska birsey bildigi yok
Düzgün konuş dayilanma. Mematiyi cok izliyorsun belli ama öyle racon kesemezsin. Aynen siz profesörüsünüz futbolun. Aynı şeyleri Gomisi yolladığımızdada söyledim yine böyle artistlik yaptınız sonucunda gördük. Futbol bilgimden oldukca eminim sen rahat ol.

Sneijder, drogba gibi kariyerli olmayan 30+ oyuncunun alinmasini istemem.
He Alan gibi, Cahill gibi beles felan olurlarsa eyvallah

Forvet alin ulan

Moderatör tarafında düzenlendi:
gelsin .. dünkü maçtan da gördüğümüz üzere marianodan bi cacık olmaz artık

Geri
Üst Alt