İsviçre Federal Mahkemesi FB'yi Reddetti!

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
Son Dakika: Fenerbahçe'nin CAS kararına karşı, İsviçre Federal Mahkemesi'ne yaptığı başvuru reddedildi.

IMF reddetti diye okudum. Dedim maddi durumu düzeltmek içim IMF'ye mi gitti bizim kulüp:)

Bu arada konuyla ilgili söyleyebileceğim tek şey aksinin sürpriz olacağı. Herşey gün gibi ortada.

IMF 'yi görünce "noluyor leeen" dedim bir an... :red:

Tüm dünya biliyor şikecileri, bir tek bizim federasyon bilmiyor.

GT-I9300 Tapatalk

IMF diye okuyan tek kisi ben degildim anlasilan.

Actiniz bu konuyu simdi damlicak iki uc tane sike profesoru dusecekler yeeeaaahh diyecek yine konu 2011 e gidecek

Ama alman spiker komplo demis 3 temmuz için, zilliyette oyle yaziyor !! :(

Bizde ise TFF şikeyi örtbas ediyor, hatta kanun değişerek "yeniden yargılama" çıkartılıyor Aziz için...

Vah benim ülkem vah...

Bu yüzden futbolda her türlü başarısızlık müstehak sana !

uefa kararini bekliyoruz halen.
sonucta disiplin kuruluna sevk edilen bir konu var orda halen. ama baya bekletiyorlar yine.

Şimdi artık ipler UEFA'nın elinde. UEFA'dan bir yetkili Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda , IFM'nin kararını bekliyoruz oradaki karara göre hareket edeceğiz demişti. Şimdi TS'nin eli daha rahat. Artık TS de gereken yerlere dava açması lazım. FB Cephesi hala yıkılmadım ayaktayım modunda. Anlaşılan bu işi onlar da bırakmayacak. Bundan sonrası için AİHM var. Oraya kurumsal ve bireysel olarak başvurabilirler. Umarım başvururlar. Şikesi bir kurum tarafından daha tescil edilsin :)

TS Cephesi ise 13 Ocak'taki karara kadar bekleyebilir. 13 Ocak'taki karar çok kritik. Olası bir red kararı TS'nin elini çok daha rahatlatacak. Ondan sonra da UEFA ve FIFA'ya eş zamanlı dava açıp kupanın TS'ye verilmesi olabilir. Veya oradan red kararı çıkarsa CAS'a ve IFM'ye gider. Yani bu iş daha Mart-Mayıs ayına kadar bitmez.

marsmahkeme.jpg

Alman spiker: "manipulationsvorwürfe" dedi. Türkcesi: "sike suclamasi". Komplo momplo demedi. Bu tamamen uydurma. Ben dinledim konusmasini.

Yahu soylese ne olacak? sanki alman spiker futbol otoritesimi ? zilliyet kiçini yirtarak boyle yalan haber yapiyo zaten hergun bir telas içindeler.. Ben maçi fransz kanalindan bakiyorum, her seferinde fenerin sike olayini dile getiriyor spiker, keyifleniyorum :)

Alman spiker: "manipulationsvorwürfe" dedi. Türkcesi: "sike suclamasi". Komplo momplo demedi. Bu tamamen uydurma. Ben dinledim konusmasini.

Aynen! Ayrıca adam passolig hakkında da yorum yaptı ama tabiki devleti eleştirdiği için onun haberini yapan olmadı.

Yıl 2017 mart ayı:
Son dakika!!! Fifa fb hakkında müfettiş görevlendirdi haberini okuruz. Yıl 2020 uefa aziz yıkdırım hakkında kararını verir. Acele etmeyin

Geri
Üst Alt