İsviçre Federal Mahkemesi FB'yi Reddetti!

Şimdi artık ipler UEFA'nın elinde. UEFA'dan bir yetkili Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda , IFM'nin kararını bekliyoruz oradaki karara göre hareket edeceğiz demişti. Şimdi TS'nin eli daha rahat. Artık TS de gereken yerlere dava açması lazım. FB Cephesi hala yıkılmadım ayaktayım modunda. Anlaşılan bu işi onlar da bırakmayacak. Bundan sonrası için AİHM var. Oraya kurumsal ve bireysel olarak başvurabilirler. Umarım başvururlar. Şikesi bir kurum tarafından daha tescil edilsin :)

TS Cephesi ise 13 Ocak'taki karara kadar bekleyebilir. 13 Ocak'taki karar çok kritik. Olası bir red kararı TS'nin elini çok daha rahatlatacak. Ondan sonra da UEFA ve FIFA'ya eş zamanlı dava açıp kupanın TS'ye verilmesi olabilir. Veya oradan red kararı çıkarsa CAS'a ve IFM'ye gider. Yani bu iş daha Mart-Mayıs ayına kadar bitmez.

Baransu azizenin aklanacağını söledi geçen,

süreci çok iyi takip ediyo baransu, özellikle bu paralel yapıyla alakalı operasyonları, cemaate yakın diye biliyorum,

azizeyi de zamanında paralel yapı yargıladığı idda edildiği için bu davanın da aklanacağını söledi..

UEFA gerekli müdahaleler için ve yüksek tazminat ödememek için her türlü mahkeme sonuçlarını bekliyor diye idda ediliyor,

süreci bekleyip göreceğiz bakalım..

UEFA gerekli müdahaleler için ve yüksek tazminat ödememek için her türlü mahkeme sonuçlarını bekliyor diye idda ediliyor,

süreci bekleyip göreceğiz bakalım..

Basel olayında da isviçre federal mahkemesinin sonucunu bekledi ve sanırım bir kaç hafta içinde puan cezası geldi. Ben yıl sonuna kadar süre veriyorum bunlara, bu sene içinde vermezlerse hiç vermezler ve fifa devreye girmese ceza almaz şikeciler.

Aynen! Ayrıca adam passolig hakkında da yorum yaptı ama tabiki devleti eleştirdiği için onun haberini yapan olmadı.

insanlarin fislenmekten korktugu icin passolig almadigini söyledi. tüm dünyaya rezil oluyoruz ama bunlarin umurunda degil ki. dedigim dedik caldigim düdük.

Baransu azizenin aklanacağını söledi geçen,

süreci çok iyi takip ediyo baransu, özellikle bu paralel yapıyla alakalı operasyonları, cemaate yakın diye biliyorum,

azizeyi de zamanında paralel yapı yargıladığı idda edildiği için bu davanın da aklanacağını söledi..

Yeniden yargılanma diye bir olay olmayacak sanırım. Yasa falan değişecekmiş heralde. YY olursa bu sadece Aziz için değil diğer tüm suçlular için de olacaktır yani ülke baya baya Meksika falan olacak. Yasayı değiştirmeyip yeniden yargılama olursa da hiçbir şey olmaz. Henüz yeni deliller sunulmadı. Eğer FB yönetimi yeni deliller bulamazsa yine yeniden yargılama olmayacak. Hadi sundu diyelim bu yeterli mi olup olmadığı karara varılacak. Hem yeniden yargılama olsa bile aziz'in beraat edeceğini sanmıyorum. Ama cezasından düşebilirler.

Veya yeniden yargılama sonunda cezası da artabilir :) Yeniden yargılama sadece Aziz'i ilgilendirir. FB'yi ilgilendirmez. Sportif olarak bakıldığı zaman FB'nin işi uluslararası kurumlarda. Yerel kararlar sadece adli olayı etkiler.

En fazla 15 gün içerisinde IFM , gerekçeli kararı internet sitesinden açıklar. O zaman daha detaylarına inmemiz mümkün.

Federal deyince...

Federaller.jpg

Olasi şikeci aciklamasi: ifm bizim degil uefanin dosyasini red etti buda bizim aklanmamiz anlamini tasiyor uefa ve fifanin kararlari bu saatten sonra yok hukmundedir. Eger ki uefq ve fifa bize bir ceza yaptiriminda bulunursa bu hukusuzlugu hepimizin protesto etmrsi gerekiyor gerekirse bu kirli duzenden cikip ortadoguda bir lig kurariz muslumanin muslumana ihtiyaci var su gunlerde ayrica kobani de insani yardimlarda bulunacagiz bu hepimizin meselesi obama ilede temastayiz oda ortadogusa bir lig kurulmasindan yana barisi futbol ile saglayacagiz bunun onculugunu klubumuz fenrbahce yapacaktir. Bu arada haluk ulusoyu istifaya davet ediyoruz xzaa

UEFA kişiler hakkında kararını ne zaman açıklayacak? Resmi sitelerinde yazan birşey bu?

Basel olayında da isviçre federal mahkemesinin sonucunu bekledi ve sanırım bir kaç hafta içinde puan cezası geldi. Ben yıl sonuna kadar süre veriyorum bunlara, bu sene içinde vermezlerse hiç vermezler ve fifa devreye girmese ceza almaz şikeciler.

@ersingokalioglu sürekli kasım ortası diyip duruyordu bakalım nolcak..

uzaya çıksalar sonuç alamazlar.net belgelı şike yapıldı.kıvırcak yer yok.

dunya şikeci ilan eder benim adaletli ülkemde şikecileri yenden yargılayalım aklayalım diye ugrasır

artık bu konuda diyecek bişey yok.olacak olacak.kaçamazlar.biz GSya bakalım,zamanı gelince eğleniriz.

Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL · 3 sa.3 saat önce

Vah vah vah Fenerbahce haftalar önce yayınladigim belgeyi Yalanla şimdide teyitle basın açıklamasınla.:))

Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL · 3 sa.3 saat önce

Fenerbahçenin bugün o açıklamayı yapmasının nedeni yarın saat 17.00 UEFA nın TFF ye Verdigi lig düşůr talimatı ultimatomunun dolması.

Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL · 13 sa.13 saat önce

Son Dakika : Yarın isvicre saatinle saat 17.00 da UEFA nın TFF ye şikecilerle ilgili verdiği süre bitiyor.

Şikecilikleri tescillendi ama hala "biz şikeci değiliz yeaa" diye gezinmiyorlar mı. :38573:

Isviçre devletinin mahkemesi azize yi aklayacak degil. Önemli olan Uefa simdi ne yapacak? Yapmazsa Ts Fifa ya gitmeye cesaret edermi?

Adamlar Dünya'nın her ülkesinden tescil aldılar şike yaptıklarına dair, patent almış gibi oldular.

Türkiye'de en azından sporun ne kadar adaletsiz ve hukuksuz olduğunun başka bir ispatıdır, zaten seneye Türkiye'de maç izleyen sayısı yarı yarıya düşer, bu sene de öyle olmuştu.

Tıpkı mağazaların yaptığı %50+%50 indirim gibi.

Geri
Üst Alt