İsviçre Kamp Kadrosu Belli Oldu

muslera disinda tam kadro sanirim

Arkadaşlar biraz araştırında yazın. Cahil misiniz okuma özürlü müsünüz anlamıyorum bazen.

Gençler 29 hazirana kadar milli takım kampındaydı. Bırak biraz dinlensinler, doğru şekilde, hazır bir şekilde kampa katılsınlar.

Melih abi sen arkadaşı alır mısın pistten

Yoksa ben girişircem parçalıcam bu kez.

fatih hocanın altyapı ve gençlere önem verdiği söylemi gerçekliğini yitirmek üzere.Geçen sene de hiç sans vermedi.

bu gençlerde iş var diyoruz ama en ufak bir şans verilmiyor , ne diyeyim bilemedim.
demek ki iş yokmuş o gençlerde sadece şehir efsanesiymiş.

Arkadaşlar biraz araştırında yazın. Cahil misiniz okuma özürlü müsünüz anlamıyorum bazen.

Gençler 29 hazirana kadar milli takım kampındaydı. Bırak biraz dinlensinler, doğru şekilde, hazır bir şekilde kampa katılsınlar.

Tutmayin Enisteyi qhwjwjsjajahhahaha

senin can sağlığın için cahil ve okuma özürlü sıfatlarını ben üstüme alınayım da keramettin admir sana girişmesin.

körol ve eren çöplükleri elimizde patlamasa bari heleki eren

Kampta yeni forvetimizi izleyelim.

ahmet-sivri.jpg

Geçen yıl oynatılabilecekleri maç da pek yoktu ama düşünürsek.

Bu yıl maç takvimi daha sert olacak.
altyapıdan oyuncu seçimi konusunda fatih hocadan daha sağlıklı düşenecek insan yoktur bence şuan ülkede çünkü altyapı takımlarının çoğunu zaten ünal aysal döneminde kendisi oluşturdu. o yüzden kimi seçerse benim nezdimde haklıdır zaten kendi adıma konuşursam bikaçtanesini sınırlı süreler izlemek dışında hiçbirini izlemedim. öyle fazla parlayan bi isim de medyaya yansımadı bu nedenle altyapıdan seçilecek oyuncuları fatih hocadan daha iyi tespit etmemiz imkansız bence. varsa dişe dokunur bi yetenek fatih hoca zaten seçer

altyapıdan oyuncu seçimi konusunda fatih hocadan daha sağlıklı düşenecek insan yoktur bence şuan ülkede çünkü altyapı takımlarının çoğunu zaten ünal aysal döneminde kendisi oluşturdu. o yüzden kimi seçerse benim nezdimde haklıdır zaten kendi adıma konuşursam bikaçtanesini sınırlı süreler izlemek dışında hiçbirini izlemedim. öyle fazla parlayan bi isim de medyaya yansımadı bu nedenle altyapıdan seçilecek oyuncuları fatih hocadan daha iyi tespit etmemiz imkansız bence. varsa dişe dokunur bi yetenek fatih hoca zaten seçer
Yok o manada demedim. Alt yapı oyuncularında tecrübe ve motivasyon eksikliği var çünkü yüksek stres barındırıyorlar, olur da A takıma çıkamazlarsa futbolculuk kariyerleri belki de boşa gitmiş olacak.

Şimdi Anadolu'dan para verip alacağımız adamlardan çok mu kötü olur o manada dedim lakin geçen yıl bu riski alamazdık, bu yılki maç takvimi belki bu riski aldırabilir.

Yok o manada demedim. Alt yapı oyuncularında tecrübe ve motivasyon eksikliği var çünkü yüksek stres barındırıyorlar, olur da A takıma çıkamazlarsa futbolculuk kariyerleri belki de boşa gitmiş olacak.

Şimdi Anadolu'dan para verip alacağımız adamlardan çok mu kötü olur o manada dedim lakin geçen yıl bu riski alamazdık, bu yılki maç takvimi belki bu riski aldırabilir.
o konuda haklısın yasin,tolga ciğerci gibi adamlar yerine altyapıdan bi kaç oyuncu monte edilmeli takıma. türkiyedeki bu altyapı oyuncularındaki özgüven problemi ve futbollarını olgunlaştıramamaları cidden kronik bi sorun haline geldi. belki oynayarak bu problemi aşarlar ama bizim gibi yarışmacı takımların da bu tarz süreleri vermesi zor. avrupada altyapıdan çıkan topçu direk a takım seviyesinde olabiliyorken bizimkiler o yaşa gelince en az 2 seviye allta oluyorlar. yetenek olarak bi yasin bi tolga ciğerciden hiç bi eksikleri yok ama özgüven ve fizik gücü konusunda çok gerideler neyazıkki

sunday alimi ve ahmet sivri miydi onlar da denenir umarım.

fatih hocanın altyapı ve gençlere önem verdiği söylemi gerçekliğini yitirmek üzere.Geçen sene de hiç sans vermedi.

bu gençlerde iş var diyoruz ama en ufak bir şans verilmiyor , ne diyeyim bilemedim.
Melıh peker sen ne kadar olumsuz bırısın ya..Terımden daha mı ıyı bılecen kımın bu kampı hakettıgını..Ozellıkle dıkkat edıyorum Baskanımız hakkındakı yorumlarında hep olumsuz..

altyapıdan ozan hariç cacık olmaz

onun da çıkacağı seviye ahmet çalık'ın 1 tık üstü
Malesef ben Ozandanda umutlu deılım..Izledıgım kadarıyla ayagı cok duzgun degıl,baskı anında topa dan dun vuruyor.Kendı sahasında kapanan takımlarda ıs yapabılır.Ama bızım oyun anlayısımıza hıc uygun degıl

Geri
Üst Alt