İtalya'dan flaş yorum: "Mancini istifayı düşünebilir!"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
1205229-25172480-640-360.jpg

Galatasaray, dün akşam Arena'da Kayserispor'a yenilerek ligdeki şampiyonluk şansını zora soktu. Bu sonuçla birlikte sarı kırmızılılarda camia adeta karıştı.

Hafta içerisinde Chelsea'ye 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Galatasaray'da sular durulmuyor. Dün akşam Kayserispor'a karşı alınan mağlubiyetle iyice taşan sabır taraftarları adeta çıldırttı.

Acil çözümlerle kötü gidişi durdurmak isteyen Galatasaray yönetimi, dün akşam maçın ardından Arena'da yaptığı toplantıda ilk olarak iki yöneticiyi Florya'ya atadı. Roberto Mancini'nin maçtan sonra yaptığı açıklamalarda takımın patronu benim denmesine rağmen böyle bir kararın alınması büyük yankı uyandırdı. Alınan bu kararların ardından İtalya'dan flaş bir yorum geldi.

Mancini takımı kaybetti!

Roberto Mancini'nin takımın başına geçtiğinden beri ilk defa basın mensuplarıyla tartışması ve söylediği sözler büyük yankı uyandırdı. Ülkesi İtalya'da da büyük yankı uyandıran olay İtalya'da Mancini'yi çıldırttılar diye yorumlandı. İtalya basınında Chelsea'ye elenilmesinin ardından takımda morallerin bozulduğu belirtilirken takım içinde farklı dengelerin olduğu ve İtalyan çalıştırıcının takımla arasındaki uyumu kaybettiği savunuldu.

''İstifayı düşünebilir!''

Sport Italia kanallında yapılan yorumda Roberto Mancini'nin başarısızlık halinde sıkıntıya düşeceği ve Türklerin İtalyan çalıştırıcıya bu konuda acımayacağı belirtildi. Florya'ya iki yöneticinin atanması ve kadro seçimleri yüzünden başkan Aysal'ın hocayı eleştirmesine de değinen İtalyan gazeteciler, Mancini'nin bu konuda oldukça sert olduğunu ve kendi işine kimseyi karıştırmayacağını aktardılar. Yapılan yorumlar sonucunda en kritik cümle ise Mancini'nin işine karışılması durumunun sürmesi halinde İtalyan çalıştırıcının istifayı düşünebilieceğinin belirtilmesi oldu.

Eurosport.com

Tazminat almadan giderse forumca kurban kesmeye var mısınız?

bir tane de değil 10 tane kesip dağıtmak lazım fakir fukaraya..

Eurosport icin resmen Reklam yapiyorsun Gökhan. Kacinci Konu oldu bu? Eurosport yasak degil miydi...

zamanında luceyi gönderip terimi getiren tayfa şimdi luceyi istiyor.

luce gelse 2-3 maç sonra yersiniz adamı.

önce selçuk ile burak'ı göndersin gerisi önemli değil

Belki Adnan Polat döneminin bir bölümü hariç , gelmiş geçmiş hangi GS yönetimi TD'nün işine karışmış ki ,,

haber kaynağıda maksadı belli ediyor zaten .

Mancini burada kalıp kariyerini bitireceğini mi sandınız? Türk futbolcusu gibi keko bi grupla çalışmak adamı rezil eder rezil.

Mancini burada kalıp kariyerini bitireceğini mi sandınız? Türk futbolcusu gibi keko bi grupla çalışmak adamı rezil eder rezil.

kimin rezil olduğu göreceli...

bence elinde milyon yuroluk kadro olmayınca, arap şeyhiyle çalışmayınca ne olduğunu gördük

kendini ıspatlamak için nbişeyler yapmaya çalışır belki dedim ama ı ıh

ayrıca mancininin ne kariyeri var Allasen...

kimin rezil olduğu göreceli...

bence elinde milyon yuroluk kadro olmayınca, arap şeyhiyle çalışmayınca ne olduğunu gördük

kendini ıspatlamak için nbişeyler yapmaya çalışır belki dedim ama ı ıh

ayrıca mancininin ne kariyeri var Allasen...

Mancini'yi ManCity döneminden sonra tanıyan kardeş sen de hoşgeldin

Mancini'yi ManCity döneminden sonra tanıyan kardeş sen de hoşgeldin

hoşgördük :)

FT'nin fiorentinasıyla aldığı kupayı da biliriz lazio ve interle yaptıklarını da

sonuç olarak bana göre abartıldığı gibi kariyerli bir hoca değil

olsa bile sneijder ve burakı kanatlarda oynatması yeterli benim için

hoşgördük :)

FT'nin fiorentinasıyla aldığı kupayı da biliriz lazio ve interle yaptıklarını da

sonuç olarak bana göre abartıldığı gibi kariyerli bir hoca değil

olsa bile sneijder ve burakı kanatlarda oynatması yeterli benim için

Kanat oyuncun mu var kanatta oynatacak? Olanlar yabancı, Sneijder'i mi keseceksin kanat oyunarmak için Drogba'yı mı? Ayrıca şu Sneijder kanatta oynuyor muhabbeti de şehir efsanesine döndü artık her maç 3-5-2 oynuyoruz muhabbeti gibi. Adam maça ortada başlayıp maç içinde kanattaki boşluklara gitse bile kanatta oynuyor diyorsunuz.

Ne yapsın adam yabancı sınırı olan bir ülke'de yabancı hoca başarılı olamaz zaten.

Geri
Üst Alt