İtalya'dan flaş yorum: "Mancini istifayı düşünebilir!"

Kanat oyuncun mu var kanatta oynatacak? Olanlar yabancı, Sneijder'i mi keseceksin kanat oyunarmak için Drogba'yı mı? Ayrıca şu Sneijder kanatta oynuyor muhabbeti de şehir efsanesine döndü artık her maç 3-5-2 oynuyoruz muhabbeti gibi. Adam maça ortada başlayıp maç içinde kanattaki boşluklara gitse bile kanatta oynuyor diyorsunuz.

işte bu da apayrı bi sıkıntı ya

takımın ne oynadığı ne oynamaya çalıştığı belli değil

MOU bile bunu ti'ye aldı

işte bu da apayrı bi sıkıntı ya

takımın ne oynadığı ne oynamaya çalıştığı belli değil

MOU bile bunu ti'ye aldı

Ne yapalım o vakit? Tüm maçlara 4-1-2-1-2 mi çıkalım Terim dönemindeki gibi? Yine değişen birşey olmayacak keza geçen sene de şu anki puanı toplamıştık bu taktikle. En azından bir arayış içinde adam ama elindeki kadro bu.

Ne yapalım o vakit? Tüm maçlara 4-1-2-1-2 mi çıkalım Terim dönemindeki gibi? Yine değişen birşey olmayacak keza geçen sene de şu anki puanı toplamıştık bu taktikle. En azından bir arayış içinde adam ama elindeki kadro bu.

kadro mühendisliğini biz yapmayalım bi zahmet

onu da hocalar yapsın

manciniyi yapacağı transferlerden sonra ancak yargılarım dedim

ve beni hayal kırıklığına uğrattı.

nerdeyse 10-11 tane oyuncu aldı

tek kullandığı adam telles

dün bile takımın hücumdaki en etkili ismini oyundan alarak dahiyane oyun zekasını gösterdi

drogba-ceyhun değişikliği nirvanasıydı zaten

gelmeden hakkındaki tüm önyargılarımın doğru çıktığını gördüm ne yazık ki

vesselam ben sinyor için tüm umudumu kaybettim

fönlü saçlarını ve karizmasını alıp ülkesine dönsün bi zahmet

bizi de tazminattan kurtarsın

Hayatta istifa etmez. Ben olsam ben de etmem. Kamyon dolu tazminat öderiz.

Bu ne biçim haber ya? "Mancini istifayı düşünüyor" falan desen hadi neyse de "düşünebilir" ne?

Bu ne biçim haber ya? "Mancini istifayı düşünüyor" falan desen hadi neyse de "düşünebilir" ne?

Sen de sadece başlık okuyanlardansın herhalde Talha? İçeriğe bir gözat derim..

"Yapılan yorumlar sonucunda en kritik cümle ise Mancini'nin işine karışılması durumunun sürmesi halinde İtalyan çalıştırıcının istifayı düşünebilieceğinin belirtilmesi oldu."

Sen de sadece başlık okuyanlardansın herhalde Talha? İçeriğe bir gözat derim..

"Yapılan yorumlar sonucunda en kritik cümle ise Mancini'nin işine karışılması durumunun sürmesi halinde İtalyan çalıştırıcının istifayı düşünebilieceğinin belirtilmesi oldu."

Ne yalan söyliyim başlığı ve boldladığım kısmı okudum sadece:D

tazminati almadan hic biryere gitmez benden söylemesi

Yap adamla mis gibi 2 senelik sözleşme. Bu durumlara da düşme. Şimdi bu adam kolay kolay gitmez. İstifa edeceğini zannetmiyorum. Haa olur da Milan yada İtalya milli takımı teklif yaparsa gözü kapalı evet der. O yüzden biz şimdiden alternetifleri belirlersek iyi olur.

Kanat oyuncun mu var kanatta oynatacak? Olanlar yabancı, Sneijder'i mi keseceksin kanat oyunarmak için Drogba'yı mı? Ayrıca şu Sneijder kanatta oynuyor muhabbeti de şehir efsanesine döndü artık her maç 3-5-2 oynuyoruz muhabbeti gibi. Adam maça ortada başlayıp maç içinde kanattaki boşluklara gitse bile kanatta oynuyor diyorsunuz.

Bruma vardı hiç oynatmadı :D

Mancini varken sadece 3 maç oynadı Bruma.

Kanat oyuncusu sıkıntısı varsa ki var devre arası bir tane kaliteli kanat oyuncusu aldırabilirdi en azından.

18 m € para harcandı Telles ve kanat oyuncusu transferine harcanabilirdi bu para.

6 m € Telles için harcanan para geriye kalan 12 m € ile iyi bir kanat oyuncusu alınabilirdi.

Kanatsız oyun tarzı hoşuna mı gidiyor Mancini'nin bilmiyorum ama eğer bir talebi olsaydı scout ekibi iyi bir oyuncu bulabilirdi.

Böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.İtalya milli takımına çağrılırsa olabilir ancak.

Siz olsanız aklınızın ucundan geçermi

9 milyon yuro boru değil bu.

BlueTapatalk

Düşünebilir ama söğüşleyeceği paralar aklına gelince vazgeçer.

Istifa kararını sabriyle bi kağıda yazarak gönderir.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Geri
Üst Alt