Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.848
- 5.706
- 1.623
Yapmayin sunu ya. Futbolculuguna zaten laf etmem, ama TDligi cidden berbat. Yanlislari tekrarlamak gibi mantiksiz birsey olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk dönemi bence hicde fena futbol oynatmadi hagi. feneri kupada 5-1 yendigimiz macda yokmuydu hagi hoca olarak ?!
ikinci dönem kadroda kötüydü yani yanlis hatirlamiyorsam.
kıl payı 3.olmuştuk averajla o sezon son 2 haftaya kadar şampiyonluk ümidiyle girdik nobrenin şans golüyle saraçoğlundan mağlup ayrıldık yoksa şampiyon olabileceğimiz bir sezondu puanımızda gayet iyiydi açıkcası o sezon başlayan song-tomas-mondragon uyumu efsaneydi
---------------Mondi-------------
Cihan------song------tomas-----orhan
ribery----conceiçao--ayhan-----ergün
-------------Neco---Hakan-----------
yedektede arif hasan şaş bülent filan vardı
kıl payı 3.olmuştuk averajla o sezon son 2 haftaya kadar şampiyonluk ümidiyle girdik nobrenin şans golüyle saraçoğlundan mağlup ayrıldık yoksa şampiyon olabileceğimiz bir sezondu puanımızda gayet iyiydi açıkcası o sezon başlayan song-tomas-mondragon uyumu efsaneydi
---------------Mondi-------------
Cihan------song------tomas-----orhan
ribery----conceiçao--ayhan-----ergün
-------------Neco---Hakan-----------
yedektede arif hasan şaş bülent filan vardı
Cihan şu an elimizdeki beklerin hepsinden iyi orta açıyordu mesela.Tarihimizde böyle bir kadro daha olmaz.. Beklerimiz dışında nefis kadroydu ama Cihan Haspoli ve Orhan gibi iki dengeli ve ortalama bek bile şuan ülkemizde yok.
Tarihimizde böyle bir kadro daha olmaz.. Beklerimiz dışında nefis kadroydu ama Cihan Haspoli ve Orhan gibi iki dengeli ve ortalama bek bile şuan ülkemizde yok.
misimovic olayinda sanki hülle yapmak icin bir kilif uydurdular..ama bu sadece bir iddia..yoksa olay sakizdan ziyade adnan baskanin taraftarin gazini almak icin uyguladigi bir tezgah diye tahmin ediyorum..Hagi gelmis gecmis en sevdigim futbolcudur, ama Teknik Adam olarak görmek istemem. Hic bir basarisi yok Türkiye kupasi haric... Karakter olarak da cok garip bir insan, Mismovic sakiz cignedi ve güldü diye kadro disi kalmisti, büyük bir yatirim cöpe gitti. Bir oyuncuyu harcamak bu kadar basit ise, o isin icinde art niyet vardir bana göre. Futbol zekasi müthis, ama insan yönetebilecek bir seviyede degil. Beckenbauer´de de vardi o sorun, oyuncularini herzaman kendine rakip olarak görürdü...
misimovic olayinda sanki hülle yapmak icin bir kilif uydurdular..ama bu sadece bir iddia..yoksa olay sakizdan ziyade adnan baskanin taraftarin gazini almak icin uyguladigi bir tezgah diye tahmin ediyorum..
★☆★
bunu sen bilmeyeceksinde kim bilecek?forumun ahmet cakar'i sensin!!iddia senden sorulur kardesBilemem kardes... Hagi cok asi, inatci ve zor bir insan ve inanilmaz fevri davranabiliyor. Futbolcu iken daha da kötüydü, bizden baska her yerde sorun yasadi. Böyle karaktere sahip oyuncular, teknik adamlik zor yaparlar. Mismovic´i hava alaninda bunu teyit ederken hatirlar gibiyim... Müthis bir futbolculuk kariyeri, wordlclass bir oyuncu ama teknik adamlik konusunda bel baglanmaz.
bunu sen bilmeyeceksinde kim bilecek?forumun ahmet cakar'i sensin!!iddia senden sorulur kardes
★☆★
boskoy gitsin..dedigin gibi 5 sene gecmis üzerinden..Benim bildigim dogru oldugu. Yani Mismovic´in ülkeden giderken bunun ile ilgili konustugunu hatirlar gibiyim. Ama o konu üzerinden nerdeyse 5 sene gecti, bana bile hatirlamak zor geliyor. Google amca bunlari hasbel kader teyit ediyor, ama o videoyu bulamiyorum...
Hagi'yi severim ama Culio, Stancu transferleri tam bir bomba zaten. İkisine toplam 7-8m€ civarı bir rakam ödedik.
Becali - Popescu - Hagi üçlüsü güzelce itelediler bu iki oyuncuyu bize.
Açmaya gerek yok herşey ortada zaten. 3'ü beraber itelediler oyuncularıBu konulari hic acmayalim, bazi seyleri fazla kurcalamamak daha iyidir diye düsünüyorum. Hagi Galatasaray´in bir efsanesidir, yaptigi zaralari olmus ise, cani sag olsun. Hic bir insan 4/4´lük degildir. Bende istemem birdaha teknik adam olarak gelmesini, bence yapisi uygun degil, ama aldiklari 1 ise, verdikleri 100 dür Hagi´nin...