İtalyan Basını Yazdı: Belhanda Gidiyor!

öyle bir şey vardı evet ama o ilk sezon içindi galiba sadece
Bence Feghouli'yi 6-8 mil.€ gibi bir bonservis ile satabilirsek büyük başarı ama Feghouli'nin Şampiyonlar ligini İstanbul'u bırakıp Katar ligine filan gideceğini hiç zannetmiyorum bakalım hayırlısı

Bu gözler satılan oyuncunun karşı takımın başkanı öldüğü için iptal olan transferi gördü. Savaş mavaş çıkar iptal olabilir. 2020 ilginç bir sene, ona göre ümitlenin.

Sezon sonu GSC tayfa...

EaFuwpAWsAIlTJw

"Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, yıllık 5m € maaş + ligde takımı her 20 puan kazandığında 100 bin € + her gol attığında 5 bin € kazanacağı (Suudi) Al Hilal kulübüyle görüşen menajerine transferi için yeşil ışık yaktı."

CÜS araplar herseyi yapmis almak icin .d

Serdar Ali Çelikler’in öyle bir yorumu yok Belhanda hakkında yalnız. En azından Vole’de göremedim.

edit: Gördüm şimdi.

Bu Araplar bir bize gelince düşük bonservis teklif ediyorlar Tursun denen yağlı surat yüzünden böyle oldu hep imajı düşürdü

Aynen sorna bakariz :)
Ama bize Scout lazim, neden Drogba ( Afrika) ve Sneijder ( Hollanda ) arti Elmamder ( Isvec ) Scout olarak almiyoruz aklim almiyor!
Ujfalusi i bile özledim ben !

Ulan bunlara verecegin 1 Mio / 2 Mio Maasi zaten cikartcaksin .

Anlamiyorum
bizim zaten scoutlarımız var millet emre utkucana laf ediyorda utkucan scoutları yönlendiren kişi
yabancılar bile söylüyor galatasarayın scout ekibi çok iyi diye
isim isim hepsi bilinmiyor ama avrupanın cogu ülkesinde scoutlarımız var
onun dısında emre utkucan söylemisti türkiyede bizle calısıp özel olarak oyuncuları izlemeye gönderdigimiz scoutlar var demıstı
güney amerıka dahil
ama scoutlar oyuncu önerir aldırma yetkisi yok,karar yönetim ve hocada dır herzaman

Bizim Galatasaray medyasıda 2 3 yıldır bokunu çıkardı güya Feghouli'ye 15 m Gomis'e 12 m Diagne'ye 15 m gibi teklifler vardı hepsi balon çıktı ama bu haber yurt dışı kaynaklı olduğu için inandırıcı geliyor parada makul

Sana mi etmisti o kufru

Haketmisin dogrusu belhandanin agzina saglik

O stadyumda maaşından zamanından fedakarlık yapıp orada olan herhangi bir seyirciye edilmiş küfür bana, size ve bütün taraftarlara edilmiş sayılır. Milyonlarca avro kazanıp sahada şımarıklık yapan futbolcunun, orada sadece Galatasaray sevgisi ile bulunan taraftara küfür etmeye hakkı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Geri
Üst Alt