Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.684
- 21.003
- 2.643
ARAP
PARA
PARA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
servet-marsilya idi sanırım
fegh için 5 milyon az gibi bence5 mil€ Belhanda + 5 mil€ Feghouli'den bonservis geliri elde etsek çok iyi olurdu
Ne kadar doğrudur bilemem ama Feghouli'yi transfer ettiğimiz zaman 4 mil 250 bin .€ çıkış bedeli var haberleri vardı eğer bu madde doğruysa o 10 mil. € civarlarındaki teklifler yalandırfegh için 5 milyon az gibi bence
öyle bir şey vardı evet ama o ilk sezon içindi galiba sadeceNe kadar doğrudur bilemem ama Feghouli'yi transfer ettiğimiz zaman 4 mil 250 bin .€ çıkış bedeli var haberleri vardı eğer bu madde doğruysa o 10 mil. € civarlarındaki teklifler yalandır
Bence Feghouli'yi 6-8 mil.€ gibi bir bonservis ile satabilirsek büyük başarı ama Feghouli'nin Şampiyonlar ligini İstanbul'u bırakıp Katar ligine filan gideceğini hiç zannetmiyorum bakalım hayırlısıöyle bir şey vardı evet ama o ilk sezon içindi galiba sadece
Bu gözler satılan oyuncunun karşı takımın başkanı öldüğü için iptal olan transferi gördü. Savaş mavaş çıkar iptal olabilir. 2020 ilginç bir sene, ona göre ümitlenin.
Bize 10 bile verirler. Gözlerini karartmislaeO kadar maas ve prim veren takim, zorlasak 6 milyon bonservis rahat öder.
bizim zaten scoutlarımız var millet emre utkucana laf ediyorda utkucan scoutları yönlendiren kişiAynen sorna bakariz
Ama bize Scout lazim, neden Drogba ( Afrika) ve Sneijder ( Hollanda ) arti Elmamder ( Isvec ) Scout olarak almiyoruz aklim almiyor!
Ujfalusi i bile özledim ben !
Ulan bunlara verecegin 1 Mio / 2 Mio Maasi zaten cikartcaksin .
Anlamiyorum
Gitme iht var cidden galiba
Taraftarin onunde veda etmesini isterim umarim son 3 mac taraftara acilir
Sana mi etmisti o kufruBize ettiği küfürlerin iadesini yapamamıştık. Ben de o şekilde gitmesinden yanayım.
Sana mi etmisti o kufru
Haketmisin dogrusu belhandanin agzina saglik