GSC Portal İtalyanlar'dan Takas İddiası

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

image.jpg

Serie A ekiplerinden İnter'in Semih Kaya için takas teklifinde bulunacağı iddia edildi.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Son düzenleme:
Vidic' i beğenmeyip, Semih' i istemek. Haber doğruysa Mancini gerçekten transferden anlamıyor :)

Mancini futbolcudan anlamıyor bu belli. Salih 1, Semih 2.

Vidic' i beğenmeyip, Semih' i istemek. Haber doğruysa Mancini gerçekten transferden anlamıyor :)

Böyle bir talepte bulunduysa, ''Futboldan ve futbolcudan anlamıyor'' demek daha doğru olur. Vidic' i istememesini anlarım, TD tercihidir de Semih nedir yahu?...

İyimser olmaya çalışıyorum, kendisine garezim yoktur, hatta başarılı olmasını isterim de neresinden baksam, vasatın üzerinde olduğunu söyleyebileceğim tek bir özelliğini hala göremedim, eksik yönlerini ise say say bitmez...

Hele de ülkesinin en önemli takımlarından birinde yeni göreve gelmişken, bu saçmalık akıl işi değil...Keşke gerçek olsa da ciddi bir bonservis bedeliyle Semih' imizi kaybetsek :oley:, Vidic gelmese de olur!...

Semih gayet iyi futbolcu. Formsuzluk ayrı futbolculuk ayrıdır.

Vidic gibi bitik adamları iteleyecekler diye korkuyorum.

Vidici penaltı noktasına sabitlesen,hareket etme desen Semihten fazla iş yapar.En azından oraya gelen toplara kafa falan vurur malum yapılı adam

nakit veriyorlarsa alsınlar geçin vidici felan sınıra takılır kalsın orda

Semih gayet iyi futbolcu. Formsuzluk ayrı futbolculuk ayrıdır.

Vidic gibi bitik adamları iteleyecekler diye korkuyorum.

sizin iyi futbolcu kıstasınıza göre semihi iyi yapan özellikleri hangileri ?

topu oyuna çok iyi mi sokuyor ?
Hava toplarında rakibe indirtmiyor mu ?
Rakip forvetleri gücüyle yüzünü döndürtmüyor mu ?
Çok iyi kademeye mi giriyor ?

Habere kaynak yok. Bunların hepsi menejer basın ortaklaşa haberler.

Artık danny yok her suçu üzerine atacakları ?

Chedjou da geçen seneki gibi 1 oynayıp 5 hafta yedek kalmayınca gerçek performansını gösterince millet sonunda oda meburiyetten gördü semihin ne kadar rezil bir topçu oldugunu.

İşde bu yüzdne çıkartılıyor bu ahberler.

Bakın semihin piyasası var. Aman haaaa semihi kaptırmayın tarzı taraftarı etkileme taktiği..

Semih belkide milli takımda ve GS da stoper oynamıs en kötü oyuncular arasında liste yapsan ilk 3 e girer

sizin iyi futbolcu kıstasınıza göre semihi iyi yapan özellikleri hangileri ?

topu oyuna çok iyi mi sokuyor ?
Hava toplarında rakibe indirtmiyor mu ?
Rakip forvetleri gücüyle yüzünü döndürtmüyor mu ?
Çok iyi kademeye mi giriyor ?

Habere kaynak yok. Bunların hepsi menejer basın ortaklaşa haberler.

Artık danny yok her suçu üzerine atacakları ?

Chedjou da geçen seneki gibi 1 oynayıp 5 hafta yedek kalmayınca gerçek performansını gösterince millet sonunda oda meburiyetten gördü semihin ne kadar rezil bir topçu oldugunu.

İşde bu yüzdne çıkartılıyor bu ahberler.

Bakın semihin piyasası var. Aman haaaa semihi kaptırmayın tarzı taraftarı etkileme taktiği..

Semih belkide milli takımda ve GS da stoper oynamıs en kötü oyuncular arasında liste yapsan ilk 3 e girer

Güçlü değil, pas oyununda iyi değil ama kendisi hamle oyuncusudur.

Genel de hamlelerinde başarılı, kumaş olarak Chedjou'dan falan üstündür.

Bu benim fikrim, isteyen istediğini düşünebilir.

Semih-Emre Çolak bu takımda bütün yerliler gitse kalması gereken 2 isim.

Geri
Üst Alt