İtalya’ya Taşınıyorum, Hangi Şehire Taşınayım?

adamakıllı bir tavsiye için CV ve hayattan zevk aldığınız branşlar ve hatta gerçek yaşınızın bilinmesi dahi önemli.

bana kalsa git alaska da, ara mevsimde 2 ay geçir; bakalım geri dönebilecek misin bi daha..

floransan%C4%B1n-sokak-pazarlari-7.jpg

Floransa.

italyada yaşayan giden birilerini bulurmusun bilmiyorum ama sadece internetten gördüğümüz kadarıyla floransa diyebilirim,ayrıca napoli güzel görünüyo tabi gidip yaşamak başka bişey..

Nasıl bir yaşantı istiyorsun? Şehir hayatı mı? Yoksa doğa manzarası iyi sessiz sakin yerlerde mi? Defalarca İtalya da bulundum. İtalyan arkadaşlar var tavsiye alırız eğer ciddiysen.

Roma, Milano, Napoli

Bu 3 ünden biri zevkine göre seçilir.

Benim tercihim herzaman Roma dır.

Floransa falan sanat vs ok ama ölü yerler.

İş sebebiyle İtalya’ya yerleşme işi yattı. Marseille’da devam.

Konu kilitlenebilir. @murphan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En iyisi,referansına güvenebileceğin tanıdıkların varsa bazı bölgelerden onları kaynak olarak kullan.
Olmayan ama tavsiye edilen yerlere de maddi imkanların ve zamanın müsaitse 1-2 günlük tur veya ziyaretlerle kendin gezdim, gördüm, notladım faaliyeti yap.

Veya çalışmaya ihtiyacın olmayacaksa haftalık pansiyon turları yapmayı da deneyebilirsin..

Eğer çalışmaya devam ediyorsan; branşına uygun kitle neredeyse, gitmen gereken yer ŞİMDİLİK orasıdır..

İş sebebiyle gideceğin yerde kalacağın şehri sen mi seçiyorsun. :) Ne güzel işmiş öyle.

Geri
Üst Alt