# Ivelin İvanov

Cevap: İlk Hedef O Mu ?

:yenieek:

Hayır öyle bir başlık ki. İlk Hedef Popov yazsan eyvallah. Fotomaç gibi yapmışsın. İlla açıp okuyacağız haberi. Reyting meselesi yani :D

Ben de arkadaş fotomaçta çalışmıyor. Demek ki adamı beğenmedi ki böyle başlık attı dedim. Çaktın köfteyi?

Cevap: # Ivelin Popov

Birkaç iyi adam. Simpson, Popov, Grosicki. Üçü de hemen hemen aynı mevkide oynuyor, üçü de işe yarar. Ben Simpson'u tercih ederim diğer ikisine. Herif bildiğin genç Kewell. Popov çok daha yetenekli ama bireysel oynuyor.

Birkaç iyi adam. Simpson, Popov, Grosicki. Üçü de hemen hemen aynı mevkide oynuyor, üçü de işe yarar. Ben Simpson'u tercih ederim diğer ikisine. Herif bildiğin genç Kewell. Popov çok daha yetenekli ama bireysel oynuyor.

Aynen. Bu Simpson iyi adam aslında. Ama dar alanda hiç görmedik adamı. Büyük takım maçlarını izlerken Manisa hep kontra oynuyo ya. Konrtrada çok iyi. Ama kapalı defansa nasıl acaba. Popov hem kapalı hem açık defans oynar. Bencil olsun biraz daha iyi. 8 gol atmış az değil. Bu Grosicki nasıl beyler. Ben bir kaç defa izledim ama o zaman uyum sorunu vardı galiba. Videosu falan da yok onun. Var mı?

Pino,Kazım da iyi adamlar.Bize çok kaliteli futbolcular lazım.Popov falan bizde pino kadar oynayamaz

Bu adam alınsın abi. Ben hissediyorum bir iki tık yukarıya taşırsa futbolunu Avrupa'ya satarız. Ben o derece beğeniyorum. Gelişme katedecek yapısı var gibi.

Antep Popov'a 10'dan aşağıya fiyat çekmez. Ayrıca adamlar seneye şampiyonluk hayalleri kuruyor. Muhtemelen hiç oyuncu satmadan bir kaç transfer daha yaparlar. Antep'in sözleşmeli oyuncularını almak hayal. Onlara verilecek parayla çok daha iyileri bulunur.

5m£' ya değicek bir futbolcu değil. Zaten seneye yeniden yapılanma olucağı için daha kaliteli bir futbolcu alınıcak ve en fazla yedek olabilir. O yüzdende 5m yedek kulübesinde oturan bir oyuncu için heleki yabancı bir oyuncu için fazla..

simdi adnan sezgin ve adnan polat denilen adamlara kufuru basicam ceza alicaz

amma Tosunu almadilar ya ona yanarim

sizin gibi yoneticiler olmaz olsun

Grosicki'yi ilk maçından itibaren önermiştim, Popov ise her daim yurt içinden alınabilecek en iyi yabancılardan biriydi.Ancak dışarıdan çok iyi yabancılar getirilmediği takdirde bu iki isim kanatları çok iyi götürürdü.

------------------Cenk------------------

Grosicki----------------------------Popov

şeklinde bir ileri üçlü kurulabilirdi.

Insallah seneye kurariz Bank Asia'da

Grosicki'yi ilk maçından itibaren önermiştim, Popov ise her daim yurt içinden alınabilecek en iyi yabancılardan biriydi.Ancak dışarıdan çok iyi yabancılar getirilmediği takdirde bu iki isim kanatları çok iyi götürürdü.

------------------Cenk------------------

Grosicki----------------------------Popov

şeklinde bir ileri üçlü kurulabilirdi.

100bin euro farkla kaçan Cenk Tosun en az 8-9 milyon$ şuan

Grosicki ve Popov ikisine birden yine bi en az 10 milyon$ gider.

19milyon$ ' a yurt dışından daha iyileri getirilebilir diyeceğim ama bize gelen yatıyor. En azından bu adamları biliyoruz

100bin euro farkla kaçan Cenk Tosun en az 8-9 milyon$ şuan

Grosicki ve Popov ikisine birden yine bi en az 10 milyon$ gider.

19milyon$ ' a yurt dışından daha iyileri getirilebilir diyeceğim ama bize gelen yatıyor. En azından bu adamları biliyoruz

Tolga her zaman diyorum bu üçü 10 milyon TL'ye getirilebilecekse gelsinler, ama o dediğin rakamlara kesinlikle alınmamalı.

Geri
Üst Alt