İyi Bakın

abantgolu_abantgolupansiyon_abantgoluotel_abantgolukonaklama.png

Kupa finalinde gördük Sneijder ne kadar önemli bir oyuncu oldugunu, adam çıktıktan sonra 180 derece aleyhimize döndü oyun. Sadece 2 gol atıyor demek ziyadesiyle yanlış.
Reyiz senide bilmesek şu yorumuna inanacam,yerli sevici olup ,Wesleyi gömdüğün dönemleri iyi hatırlarım.

Hayır br de Melo gitsin diyen biri Sneijder kalsın diyebilir. Hepsine kalsın demek zorunda değil herkes.

ben drogba gelsin de istedim , giderken oh neyse gitti de dedim , sebebi , gelirken buyuk vizyondu imkansiz gibiydi , sinerji yaratti ve cok uc bir isimdi , fakat geldi sampiyon yapti ertesi sene bir anda vites kuculttu ve bence enerji dusuklugu ile o sezon giden sampiyonlukta negatif etkisi oldu ve tekrar ucuk paralara kalmasi anlamsizdi

melo ya ise farkli bakiyordum , muslera gibi , bu iki adam sneijder ve drogba gibi bir tepe bir dip seklinde olmadilar hep , melo nun gitmesini isteyenler vardi fakat ben hic istemedim , belki tek gitmesi icin sebep emre ile beraber artik hangi ikisinden biri kalsa hakemler dograyacakti cunku cok goze batmislardi ikisi de , imtiyazlilardi acikcasi

sneijder da geldi buraya baglilikla basariyla hizmet verdi 2013 ve 2015 sampiyonluklarinda bas rollerdeydi fakat takimdaki genel dususten ziyade bireysel olarak da dip yapti , sut cekemez top saklayamaz oldu , bu haliyle senelik 5 milyon civari para fazla , artik yeni bir transfer gibi vizyon faydasi da kalmadi

kisaca oyuncular gelir oynar ve gider . Bu normal karsilanabilmeli artik

Geri
Üst Alt