GSC Haber İyi ki Doğdun Eric Gerets!

Bu senede saglik sikintisindan dolayi gelememis diye okudum, organize etmeye calisilmis.

Insallah iyidir yav durumunu hic bilmiyorum

Oğlu bizi unutmuş

IMG_8081.webp

Bu senede saglik sikintisindan dolayi gelememis diye okudum, organize etmeye calisilmis.

Insallah iyidir yav durumunu hic bilmiyorum

Beyin felci geçirdikten sonra 2022’de beyninde yeni hastalık bulunmuş. Hareket etme ve konuşmayı etkileyen bir hastalık. Şu anki durumu hakkında pek bilgi yok ama çok iyi olduğunu düşünmüyorum

İyi ki doğdun aslan hocam iyi ki yollarımız kesişmiş.aramızda olmanı çok isterdim.kendisine sağlıklı ömürler dilerim

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Maça geliyor mu acaba ?
Davet edilmişti umarım sağlık durumu elverir

Bütüne bakarsak Galatasaray tarihinin en zor şampiyonluğunu alan hocadır. Maddi olarak en az 2-3 kademe yukarımızda, TFF ve hakemlere baskı yönünden korkunç boyutta olan üstüne üstlük başında da alman bir hoca olan canavar bir kulüple yarışıyordu. Şimdi Okan Buruk'a filan her türlü imkan sağlanıyor aynı şey değil.

Böyle enerjik takımı benimseyen hocalar yakışıyor bize. Antrenörlüğü erken bıraktı hastalık sorunları yüzünden. 2011 de Bülent Tulun getirecekti tekrar ama Fatih hoca'da karar kılındı daha iyi oldu o dönem için.

Bütüne bakarsak Galatasaray tarihinin en zor şampiyonluğunu alan hocadır. Maddi olarak en az 2-3 kademe yukarımızda, TFF ve hakemlere baskı yönünden korkunç boyutta olan üstüne üstlük başında da alman bir hoca olan canavar bir kulüple yarışıyordu. Şimdi Okan Buruk'a filan her türlü imkan sağlanıyor aynı şey değil.

Böyle enerjik takımı benimseyen hocalar yakışıyor bize. Antrenörlüğü erken bıraktı hastalık sorunları yüzünden. 2011 de Bülent Tulun getirecekti tekrar ama Fatih hoca'da karar kılındı daha iyi oldu o dönem için.

Sağ ve sol bekimiz bile yoktu iki orta saha oyuncusunu bek yaptı şampiyonluğu getirdi.

Galatasaray tarihinin en cesur hocasıdır.Rakibin kadro kalitesinin çok gerisinde olmamıza rağmen 4-5 forvet oyuncusunu aynı oynatma ozelligi vardı.Fb-Denizli maçını Tv den takip edisi halen gözümün önünde.

Davet edildi ama gelemedi sanırım çok güzel olurdu gelebilseydi iyiki doğdun hoca

Geri
Üst Alt