İyi ki Doğdun Kemal Sunal!

Onur Bakır

LGBTQ+++
Hocaların Hocası
Türk sinemasının en iyi komedyeni ve oyuncusu olan Kemal Sunal'ın bugün 70.doğum yılı

İyiki doğdun,iyiki seni tanıdık.

İlyas Salman'ın deyimiyle ''anası ağlayan milleti güldüren tek insan'' olduğun için umarım sonsuza kadar sende gülersin..

tumblr_m73xqcb7gb1qepo3ro1_500.gif

Google'dan doodle

https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl

İyi ki doğdun güzel adam.1000 kere de izlesem milyon kerede izlesem asla izlemekten yılmayacağım filmlerini be Kemal abi.Sahte Kabadayı izlenir bugün anısına.:)

Ayrıca dostlarının da bir iki kelamını yazmak isterim Kemal abi hakkında.

İlyas Salman:''Anası ağlayan milleti güldüren tek adamdı''

Halit Akçatepe:''Ertem abi rolleri dağıtıyordu.Sen şunu yapacaksın sen bunu yapacaksın.Sıra Kemal'e geldi.Sen de güleceksin dedi.Kemal güldü,Türkiye güldü.

Son olarak Kemal Sunal'ın agzından bir cümleyle postumu bitirmek isterim.

''Yerdeki 5 kuruşu aldım diye herkes bana güldü. Ama eşeoğlu eşekler bilmiyor ki, üstünde ATATÜRK'ün resmi var.''

Vay be. Bir nesil büyüdü seninle... Nur içinde yat Kemal Sunal...

B2J23L-IYAIDzJO.jpg

EFSANE.

Onun filmlerini defalarca izle, yinede gulme krizine sokuyor :)

Biz seninle güldük, bizden sonrakilerde seninle gülmeye devam ediyor... Mekanın cennet olsun...

Türkiyenin gelmis geçmis en iyi aktörüydü.

Dürüst, serefli ve iyi bir insandi.

Allah rahmet eylesin.

16692_897661593612659_70337905897159886_n.jpg

Sanat sadece çıkıp oynamak yada söylemek değildir sanat bir duruşdur bir iradedir.Mekanın cennet olsun büyük usta.

rahmetlinin filmlerini sansürleyen zihniyetin aklina tüküreyim..

☆$☆

Mekani cennet olsun. Dün aksam oynuyordu Korkusuz Korkak filmi. Iyi güldüm yine, ah bir de su sansür olmasa. Evet küfürler var filmlerinde ama o ben onlari küfür olarak görmüyorum Kemal Sunalin filmlerinde. Sansürler filmlerin icine ediyor.

İyi ki doğdun be üstad

Tapatalk

Youtube da Restore edilmis HD filmler var (hababam s.. vs)

* LG G2 Tapatalk *

İyiki doğdun Kemal Sunal.Mekanın cennet olsun.

Geri
Üst Alt