Izet Hajrovic’in Lisansı Çıktı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

KlEkGg.jpg

Galatasaray'ın yeni transferi Izet Hajroviç'in lisansı çıktı.

Haberin Devami GSC Portal'da

türk diye aldık yabancı çıktı

hayroviçi bilmemde telles artık oynamaya başlamalı takımda

Aydın-Bruma-Riera-Amrabat gibi 4 kanat oyuncumuz yok artık. Mutlaka Hayro'ya iş düşecektir. Umarım şansını iyi kullanır.

Bu cocuga cok haksizlik yapiliyor sirf Isvicre liginden geldi diye. Ben cok sey bekliyorum.

demekki ilk olarak hajro ciksin demis mancini. bruma hala kadroda oldugu icin alex yetismeyecek gibi

Takimdaki yabanci sayisi suan Telles ile birlikte 9

Ilerleyen saatlerde Telles'in de lisansi cikar.

Dany'i göndermeden bile stoper alma lüksümüz var suan.

riera ile bruma kapa bildirirmedimi hala rezillik resmen..

ikiside bildirildi, riera dün tff sitesinden kadrodan cikartildi ama bruma ve amrabat hala bizim kadroda siteye göre. ya antep dany gelmeden bruma'yi almayiz diyor veya tff transferde sorun cikartacak gibi. amrabat'i neden cikartmadilar anlamiyorum. umarim alex oynar pazar günü

ikiside bildirildi, riera dün tff sitesinden kadrodan cikartildi ama bruma ve amrabat hala bizim kadroda siteye göre. ya antep dany gelmeden bruma'yi almayiz diyor veya tff transferde sorun cikartacak gibi. amrabat'i neden cikartmadilar anlamiyorum. umarim alex oynar pazar günü

bence liste güncel olmayabilir yarın netleşir herşey.

tff nasıl çıkartmış hayret 3-4 hafta daha bekleyebilirdi!!!!

Muslera

Salih? Semih Chedjou Telles

Selcuk Melo

Hajrovic Sneijder Umut G?

Burak

veya (olur ya 352 de israr eder:)

Muslera

Koray? Semih Chedjou

Hajrovic Selcuk Melo Telles

Sneijder

Burak

Chedjou/Drogba degismeli oynar artik, ne bilim. Chedjou yerine Hakan oynar. Drogba zaten yaslanmis artik. Keske Bruma sakatlanmasaydi da sag'da åHajro, sol da Bruma (arkasinda Telles) oynardik 4231'de. Ah ah ah.​

Bu TFF yüzünden inanılmaz amatör şeyler yaşanıyor , adamın lisansı yeni çıktı yahu böyle bişey var mı ?

Amrabat Bruma kiralık olduğundan listede sanırım. Dikkat edersen Elmander de var.

Takimdaki yabanci sayisi suan Telles ile birlikte 9

Ilerleyen saatlerde Telles'in de lisansi cikar.

Dany'i göndermeden bile stoper alma lüksümüz var suan.

Ontivero'da gelecek, 10 oluyor ozaman.

Stoper icin Dany'nin cekip gitmesi gerekiyor.

Guarin icinde bir yabanci daha gitmesi gerekecek (Ontivero kiralanabilir).

Keşke biraz daha bekleseydin be tff, telles'i artık öbür haftaya çıkarır.

Geri
Üst Alt