- 27 Ocak 2010
- 59.453
- 31.040
- 3.523
zalad gelsin sizi kurtarsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2011 fb-ankaragücü maçı tam jose rodriguez gibiydi benceJose Rodriguez gibi maç.
Samiyende 6-2?2011 fb-ankaragücü maçı tam jose rodriguez gibiydi bence
Kasımpaşa mıSamiyende 6-2?
Ankaragücü 2-6 FbKasımpaşa mı
Benim dediklerim de kasımpaşa 2 - fener 6 samiyen ve fener 6 - 0 ankaragücü.Gerçi o kadar jose rodriguez gibi maç var ki karışıyo hepsi birbirineAnkaragücü 2-6 Fb
Karıştırdım ya Kasımpaşa maçını diyordum evet skjssjsj samiyende oynanması üzücüydü.Benim dediklerim de kasımpaşa 2 - fener 6 samiyen ve fener 6 - 0 ankaragücü.Gerçi o kadar jose rodriguez gibi maç var ki karışıyo hepsi birbirine![]()

zalad gelsin sizi kurtarsın
Anladığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu kadar güzel anlatılırdı ancakheaaeeaaaaooooouuueeeaayyyyyyyy heaaeeaaaaooooouuueeeaayyyyyyyy

Anladığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu kadar güzel anlatılırdı ancak![]()

Dakika 119 da semihin golüyle penaltılara kaldığımız ve kazandığımız maç diye anlatmaya gerek yokAnladığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu kadar güzel anlatılırdı ancak![]()
Mehmet paylaşmıştı bir önceki sayfada.İpucu verebilir misiniz spiker böyle bağırıyorsa izlemem lazım![]()
Giggs in lafı galibataraftar 5 istedi 6 attık 10 istediler vakit yetmedi