İzlediğiniz En Berbat Film Hangisiydi?

Abiler ablalar Super Shark'ı es geçmişsiniz. O varken Sharknando, Fernando reis kadar ciddi kalır:

Abiler ablalar Super Shark'ı es geçmişsiniz. O varken Sharknando, Fernando reis kadar ciddi kalır:

bunun efekti daha iyi yav
20-atari-oyunu-duck-hunt.jpg

Bir filmi izlerken o anki ruh halim ve uyku durumum aldigim keyfi etkiliyor veya bir filmi 2 gunde durdura durdura izlemekle bir oturusla izlemek fark ettiriyor.Uykulu olmasaydim belki sevebilirdim dedigim filmler oluyor.

Soruya gelirsek imdb top 250'de olan ve cok sevilen Blade Runner,Kutsal Kadeh ve Kubrick'in Dr. Strangelove,Uzay Macerasi ve Otomatik Portakal'ini hic begenmemistim.

Bir filmi izlerken o anki ruh halim ve uyku durumum aldigim keyfi etkiliyor veya bir filmi 2 gunde durdura durdura izlemekle bir oturusla izlemek fark ettiriyor.Uykulu olmasaydim belki sevebilirdim dedigim filmler oluyor.

Soruya gelirsek imdb top 250'de olan ve cok sevilen Blade Runner,Kutsal Kadeh ve Kubrick'in Dr. Strangelove,Uzay Macerasi ve Otomatik Portakal'ini hic begenmemistim.

film'ul Pile of Shit.

Fragmanın sonundaki yürüyen tankın uçan köpekbalığına tekme attığı sahne çok nadir bir şaheser.

Az önce izlediğim 2018 yapımı film

İsim vermeyeceğim, 1,5 saatim boşa gitti. Sizinde gitsin istiyorum

Uzay macerasi kotu cidden.
Otomatik portakali izledikten sonra film aciklamalarina fln bak anca oyle anlasiliyor

İzlediklerim:

Destere
Köpekbalığı Adam

İzlemediğim ama fragmanı bile yetenler:

The Hottie & The Nottie
Super Shark

İzlemediğim ama ismi bile yeten seri:

2-Headed Shark Attack
3-Headed Shark Attack
5-Headed Shark Attack
6-Headed Shark Attack

Jaws dışında doğru düzgün köpekbalığı filmi çekilmiş değil. İzlemek bir yana izlemeyi bile düşünmek bir hata. Steven Spielberg gerçekten olağanüstü bir isim. Dün Jurassic Park'ı izledim. Adamın iyi bir sanatçı olduğuna bir kere daha saygı duydum.

Adı geçmiş yukarıda.

Sharknado.

sent via GSC

Geri
Üst Alt