İzlediğiniz En Kötü Filmler

Cevap: İzlediğiniz En Kötü Filmler

biri de çıkmış yeşil yol yazmış

dikkat çekme çabaları...

tamam beyler fight clubı dövüş filmi diye açtınız beğenmediniz

yeşil yol da kötü film

gidin kutsal damacana draculayı izleyin çogüzel

Yeşil yolu bende çok seyrettim on numara da film.Ama adam beğenmemiş zorlamı beğendirecez Selim? Bu arada neden ilgi çekmeye çalışayım ki?

Beni ne kadar seviyorsun?

çok kötü bi film tam bi rezalet

aşırı Monica hayranı değilseniz sakın izlemeyin

ben izledim de :(

beninekadar.jpg

Yeşil yolu bende çok seyrettim on numara da film.Ama adam beğenmemiş zorlamı beğendirecez Selim? Bu arada neden ilgi çekmeye çalışayım ki?

tamam ben daha bişey demiyorum abi

fight cluba yarım saat şans verdiysen vaktin çok değerli olmalı

seni tutmiyim

bence fight club ve yeşil yol her kesime hitap ediyor ondan sıktırıcak filmler değil.

Yahu şu forum da fikrini söylemek bile suç oldu.Herkes kafasındakini pompalamaya çalışıyor.Te Allah'ım.

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına kadar olan bir millik yeşil yoldan götürmektir. Edgecomb yıllar boyunca bu yoldan sayısız idam mahkümu nakleder. Ama hiçbirisi onu John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı biri olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahküm olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça duygulu ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb' un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sormasıyla aralarında diyolog başlar. Edgecomb, artık hiç beklenmedik yerlerde mucizelerin olabileceğine inanmaktadır.

0887883.jpg

şu var bi de

bu film imdbden de 7.1 almış ama

berbattı

Beğenmemek var bir de kült olmuş bir şeyi beğenmemek var. Bir film kült olmuşsa onu beğenmiyorsan problem çoğunlukta değil, beğenmeyen azınlıktadır.

Tüketim toplumu ve kapitalizm eleştirisi yapılan bir filmi, adamın birinin halüsinasyonları diyerek özetlerseniz, neden tepki aldım demeyeceksiniz :)

Son izledigim kotu film:

Fetih 1453

Mist'i beğenmeyen epey kişi var ama onlar galiba salak diyaloglardan dolayı sevmiyorlar(Walking Dead'in senaristi ve yapımcısının aynı olduğu da hemen belli oluyor diyaloglardan).Yoksa bence atmosfer ve müzik olarak 10 numara bir film.O sonunda çalan müziği(The Host of Seraphim - Dead Can Dance) arada sırada hala dinlerim.İnsanı derinden etkiliyor.

Ben daha önce bir film için müzikler çok önemlidir demiştim.Kastettiğim bu işte,film çok güzel olmayabilir yeter ki atmosferi ve o atmosferi körükleyen müzikleri güzel olsun öyle ya da böyle izlettirir kendisini.

Tüketim toplumu ve kapitalizm eleştirisi yapılan bir filmi, adamın birinin halüsinasyonları diyerek özetlerseniz, neden tepki aldım demeyeceksiniz :)

Bir de filmin ilk yarım saatini seyretmişmiş de dayanamadığı için kapatmışmış, filmin ilk on dakikası içerisinde Edward Norton elinde bir mobilya dekorasyon dergisi eşliğinde wc'deki sahnesindeki monologunu dinleyip anlyamamış bir adama ne alatabilirsin ki Özgür kardeş?

Avatar konu olarak zaten 0 bir film. O kadar klasik belki onlarca kez işlenmiş bir konu resmen. Filmin en büyük avantajı mükemmel görsel efektleri , kamera açıları vs yani görsellik. Eğer filmi evinizde 2 boyutlu olarak vs. izleydiyseniz etkilenmemeniz çok normal , ama sinemada 3 boutlu olarak izlediğiniz zaman gerçekten kendinizi kaptırıyorsunuz :)

baştan sona tüm sayfalara baktım , burada ismi geçen filmleri görünce şok oldum.

ben ne zevksiz adammışım , bu kadar çok kötü film sevilir mi arkadaş :D

the mist

big lebowski

fight club

yeşil yol

village

cache

127 saat

demolition man

silence of lambs

6.his

ölü ozanlar derneği

mançuryalı aday

yazılan filmler :D

Kötü filmleri izlemeyi severim eğer korku filmi ise,B tipi film dedikleri zaten kült olmuş durumda,komediden daha iyi etki yapıyor :D Ama diğer tip filmlerin kötüsü hiç çekilmiyor.

Şu anda aklımda kalan en kötü film yakın zamanlı olarak, Zodiac Killer. Film yapacaklarına belgeselini yapıp gösterselerdi daha az uyutucu olurdu.

baştan sona tüm sayfalara baktım , burada ismi geçen filmleri görünce şok oldum.

ben ne zevksiz adammışım , bu kadar çok kötü film sevilir mi arkadaş :D

the mist

big lebowski

fight club

yeşil yol

village

cache

127 saat

demolition man

silence of lambs

6.his

ölü ozanlar derneği

mançuryalı aday

yazılan filmler :D

Şu yazdığın filmleri hemen hemen hepsini sevmiş biri olarak diyorum ki zevkler ve renkler tartışılmaz.. :)

Ben de esaretin bedelini beğenmem mesela ama imdb'de birinci.. :) Ötesi yok..:)

Geri
Üst Alt