izlediğiniz en tempolu maç

2012 galatasaray-fb süper final. bu seneki 3-0'a en tek taraflı deniyor da ben onun kadar tek kale derbi izlememiştim. ayı volkan prime'ındaydı, 15 dakikada 6-7 topu çizgiden çıkarmıştı heralde. top bi fener kalesinde, bi fener kalesindeydi. sonda beraberlik yetmeseydi en acı kayıplardan biri olurdu heralde.

2012 galatasaray-fb süper final. bu seneki 3-0'a en tek taraflı deniyor da ben onun kadar tek kale derbi izlememiştim. ayı volkan prime'ındaydı, 15 dakikada 6-7 topu çizgiden çıkarmıştı heralde. top bi fener kalesinde, bi fener kalesindeydi. sonda beraberlik yetmeseydi en acı kayıplardan biri olurdu heralde.

O seneki 2-2 lik Kadıköy maçı da efsaneydi son dk barosun topu direkten dönmüştü yanılmıyorsam

04/05, ya Juve-Milan ya Milan-Juve.
Sertliğin yoğun olduğu bir maç, yere düşen adama yapılan müdahaleye baksan ayak, bacak gitti zannedersin, gel gelelim yatmayıp saniyesinde kalkıp mücadeleye dalıyor oyuncular, hakem de müsade ediyordu oyunun oynanmasına. Topçuların kalitesi de malum, zevkin zirvesiydi, üzerini gördüysem hatırlamıyorum.

İcat çıkarıp play off oynattiklari sene içeride 1-2 kaybettiğimiz fb maçı olabilir. Maçın tamamına hükmetmiş, dünyaları kaçırmıştık.

Geri
Üst Alt