- 15 Eylül 2009
- 65.372
- 11.775
- 2.993
Olum 11 yaşında bi amerikan teenager misin
* LG G2 Tapatalk *
ne sacmaliyorsun olm sen
cocuk filmi diye gecme önce izle sonra yorum yap
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
* LG G2 Tapatalk *
* LG G2 Tapatalk *
ne sacmaliyorsun olm sen
cocuk filmi diye gecme önce izle sonra yorum yap
gesendet von meinem lg-d802 mit tapatalk
fsk 0
haa bu benim keyfim.. cocuklari hedef almis filmleri severim dersin problem yok derim.
misal "caillou" +20 birisi izlese... normal mi dersin ?
Hayir ergen/yaslilara hedef almis animasyon / cizgi filmleri anlarimda...ama bu tür seyleri belli yasda olanlari izlemek bana abest geliyor. Yinede herkezin film sevgisi elbet Farklidir.

böyle sacma sapan bir yorumu uzun süredir görmedim he
fifa da 0 o mantikla o da cocuk oyunu oluyor![]()

o mantik ile 40 yasinla Oyuncak Su tabancasi ile oynarsin
Sonucda hersey belli yas ile yinede yaparsin...sadece bu BENIM GÖRÜSÜM bilmyiorum pek anlayamiyorum...bana keyif vermiyor.
Ama sevkler farklidir elbet
Cocuklari hedef alsada bu benim keyfim izlerim deseydin problem olmazdi..ama sen dedin ki "cocuk filmi diye gecme ... " buna cevap olarak dedim ki ... objectiv veriler ile bu tam tersi "cocuk filmi iste gecme fln yok"..misal FSK veya baska kurumlarin belirtdi "Target Group-> Hedef Kitlesi" bunu gösteriyor. Sanki izlesem bu degisecek..bunun neyi ne oldugu belli. Al su oyuncak araba ile oyna..cocuk oynacak diye gecme demeke benziyor.bir insan zevk aliyorsa oynar veya istedigi filmi izler bu seni ilgilendiren bir sey degil
bos bos konusup zaten konunun icine ettin bari daha fazla sacmalama istersen
Bu tarz filmlerin bir müdavimi olarak büyük hayal kırıklığı yaşaığımı söylemeliyim.. Büyük Final söylentileri vardı ama bu serinin finali bu olamaz umarım 7.'si de çekilir.. Bir kere erotizm çok ön plana atılmış arkadaş grubuyla izliyorduk sara sara gına geldi 1 değil 2 değil arkadaş en az 5-6 tane izlenmeyecek sahne vardı(evde yalnız olanları ayrı tutuyorum![]()
).. 2.'si aile içi ensest ilişki olayını bu kadar ön plana atmak da neyin nesidir ? Hiçbir Wrong Turn serisinde bunları yaşamamıştık sırf farkllık olsun diye b.kunu çıkarmışlar.. O ucubelere kimseyi karıştırmayacaklardı onlar yine ormanda avını yapacaktı .. Spoiler olmasın diye saçmalıklara daha fazla grmiyorum..Ha bu tarzın müptelasıysanız benim gibi izleyin derim her türlü sarıyor ama normal izleyici için 3/10 ancak eder..
Hedef kitle cocuk da olsa yetiskinlerin gorecegi hatta gormesi gereken cok fazla sey var filmde. Dunyadaki boktan durumlarin cogu, cocuksu gorup degistirmeye calistiklarimiz yuzunden oluyor. Kardan adamin, kiz iyi olsun diye erimeyi goze alisini keske her yetiskinin kafasina vura vura izletebilsek.Cocuklari hedef alsada bu benim keyfim izlerim deseydin problem olmazdi..ama sen dedin ki "cocuk filmi diye gecme ... " buna cevap olarak dedim ki ... objectiv veriler ile bu tam tersi "cocuk filmi iste gecme fln yok"..misal FSK veya baska kurumlarin belirtdi "Target Group-> Hedef Kitlesi" bunu gösteriyor. Sanki izlesem bu degisecek..bunun neyi ne oldugu belli. Al su oyuncak araba ile oyna..cocuk oynacak diye gecme demeke benziyor.
hahhahahahahaah Necooooooo![]()
Konu yu Kapatalim...yeterince sevkliydi

Serinin en kötü filmiydi herhalde.