Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.imdb.com/title/tt1663202/?ref_=nv_sr_1

Bu muydu yani bu kadar övülen film? Oyunculukları iyi, konusu düz, aşırı ağır ilerleyen normal sıradan bir film. Tom Hardy'le Leonardo bir arada oynuyor aman bunlar oscar kazansın diye milletin bu kadar yaygara koparması enteresan. Leonardo Wolf of the Wall Street'le oscar alamadıysa bu filmle biraz zor alır gibi geliyor. Gerçi o ödülü de her zaman hak edene vermiyorlar o yüzden bu sefer oscarı verirlerse şaşırmam. 7/10 alır en fazla.

https://www.imdb.com/title/tt2494362/?ref_=nv_sr_1

Yamyam bir kızılderili kabilesinin elinden milleti kurtarmaya çalışanların hikayesinin anlatıldığı gerilim yönü ağır basan bir western. Western pek hoşuma gitmez ilk defa bu tarz bir film izledim hoşuma da gitti. Çünkü gerilimi çok iyi tutturmuşlar. Oyuncuları da iyi zaten. Yalnız bir tane vahşet sahnesi var ki evlerden ırak. Midesi sağlam olmayanlar izlemesin.

7.5/10

220px-Legend_2015_poster.jpg

https://www.imdb.com/title/tt3569230/

iskence gibi filmdi arkadas. 2 saat cöpe gitti;(

REVENANT_SPLASH_3547282c.jpg

Hakkındaki yorumları okumuştum yeni izleme imkanım oldu.. Film 7.5/10 alır ama yorumlara baksan 10/10'luk film gibi anlatılmış kısaca biraz overrated.. Oyunculuk ve konu olarak gayet iyi ama çekim açıları-senaryo yönünden daha iyi olabilirmiş.. Ayrıca 2.5 saat uzun bir süre ve cidde sıkıldığım bölümler oldu ..dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama diyalog eksikliği var çoğu bölüm bomboş geçiyor.. Hayatta kalma mücadelesi yönünden bakarsan güzel ama intikam kısmı çok basit kalmış..Filmin başından beri verilmek istenen bir mesaj var sonunda bir tek onu uygulamışlar( spoiler olmasın diye yazamıyorum).. Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim ayı sahnesinin çekimleri çok iyiydi yalnız saldırı çok abartılı olmuş bırak leonardoyu file öyle saldırsan yaşamaz..
Belki fazla iddalı yorumlar okudğum için çokça beklentiye girdim normal bir film olarak izlesem daha çok etkilenirdim..

Son düzenleme:
The revenant yani Diriliş, nete aylar evvel düşmesine rağmen ısrarla izlememiştim bugün sinemada izledim övülecek o kadar şey var ki hangisinden başlasam bilemiyorum çekim tekniklerimi dersin, doğada yaşam mücadelesinin işlenişimi dersin, di caprionun yerlerde sürüne sürüne yaptığı oyunculuk mu dersin herşeyi örnek gösterilebiliriz filmin başlangıcından sonuna kadar hikaye başarılı ilerlemiş kurgu çok sağlam

puanım 8.5

yılların diyalog oyuncusu di caprio bu sefer toplamda belki 30 kelime etmeden inleye inleye sürüne sürüne oscarı alıcak buda çok ironik olucaktır haliyle :D

tom hardy ye kesinlikle kötü adam rolleri çok yakışıyor hep kötü olsun iyiyi oynayınca çok kasıyor olmuyor

filmde Survivor(acunun kolpa yarışmasından bahsetmiyorum) çok iyi yansıtılmış

Ayı sahnesi efsane olmuş artık bitsin diye 3-4 dakika boyunca strese giriyorsun

filmi bitirdiğinizde gerçek manada sarsıldığınızı hissediyorsunuz iyi ki sinemada izlemişim benim için çok vurucu oldu evde izleyenler genelde sıkıldım geyiği yapmışlar onlar benim adıma nefislerine hakim olamayan kaybedenlerdir net.

41494_25.jpg

birde bu filmi öneriyorum jack cilınhol bir tane kötü filmde oyna be kardeşim film yarının sınırındaya benziyor ama daha vurucu..​

The revenant yani Diriliş, nete aylar evvel düşmesine rağmen ısrarla izlememiştim bugün sinemada izledim övülecek o kadar şey var ki hangisinden başlasam bilemiyorum çekim tekniklerimi dersin, doğada yaşam mücadelesinin işlenişimi dersin, di caprionun yerlerde sürüne sürüne yaptığı oyunculuk mu dersin herşeyi örnek gösterilebiliriz filmin başlangıcından sonuna kadar hikaye başarılı ilerlemiş kurgu çok sağlam

puanım 8.5

yılların diyalog oyuncusu di caprio bu sefer toplamda belki 30 kelime etmeden inleye inleye sürüne sürüne oscarı alıcak buda çok ironik olucaktır haliyle :D

tom hardy ye kesinlikle kötü adam rolleri çok yakışıyor hep kötü olsun iyiyi oynayınca çok kasıyor olmuyor

filmde Survivor(acunun kolpa yarışmasından bahsetmiyorum) çok iyi yansıtılmış

Ayı sahnesi efsane olmuş artık bitsin diye 3-4 dakika boyunca strese giriyorsun

filmi bitirdiğinizde gerçek manada sarsıldığınızı hissediyorsunuz iyi ki sinemada izlemişim benim için çok vurucu oldu evde izleyenler genelde sıkıldım geyiği yapmışlar onlar benim adıma nefislerine hakim olamayan kaybedenlerdir net.

41494_25.jpg

birde bu filmi öneriyorum jack cilınhol bir tane kötü filmde oyna be kardeşim film yarının sınırındaya benziyor ama daha vurucu..​

sinemada izleme konusuna katılıyorum filmin keyfini ciddi manada artırır bulunduğum şehirde sağolsun vizyona koyma gereği bile duymadılar.. işleyişi bu kadar beğenmene şaşırdım doğrusu bence konu çok güzel ama işleyiş daha iyi olabilirdi.. Ayı sahnesi benim de favorimdi ancak bu kadar iyi çekilir ama o darbeleri alan bir insanın yaşaması biraz abartı olmuş..
Bence filmde yer yer durağanlık vardı ayrıca intikam kısmının ciddi anlamda basit kaldığını düşünüyorum.. O bölümle ilgili çok farklı beklentilerim vardı

Brothers (2009)

Filmi aslında Natalie Portman ve Gyllenhaal oynadığı için izlemek istedim, ama filmin en iyi rol oynayan aktörü Tobey Maguiredı net. Beni pozitif bir şekilde şaşırttı.

Olaydan önce pek ön plana çıkmamıştı ama olayı yaşadıktan sonra baya başarılı bir performansa imza attı. Manyak rolü iyi oynadı mübarek

Filmin beğenmediğim sahneler Afganistan'daki sahnelerdi. Bir kere de propaganda yapmayın abi

7/10

Son düzenleme:
Ne zamandır izleyeceğim diyordum yeni fırsatım oldu. Filmi beğendim. Kimisine sıkıcı gelebilir lakin filmin kendine has bir üslubu vardı. Oyunculuklar ise on numara olmuş beğendim. Boşuna ödül vermemişler.

2758880.jpg

captive-2015.39860.jpg

Captive Imdb 5.3 Year 2015

Yaşanmış bir hikaye oyunculuklar güzel imdb puanına aldanmayın her türlü 6+ bir film sıkılmadan izlersiniz.Ben seyredip seyretmemek arasında kaldım ancak izleyince beni tatmin etti zaman kaybı değil güzel film.

Filimde Matt Damon ismini görünce izleyeyim dedim

Meğersem sadece 10 saniye oynamış :asd22:

Konu yok eğlenmek istiyorsanız izleyin o garantili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt