Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CSVvt4FUsAAVRyi.jpg

Ali Baba et les 7 nains (215) - IMDb

Hikaye çok çabuk sonuçlanıyor. Giriş var, çok kısa bir gelişme kısmı var, filmin yarısından sonrası tamamen sonuç kısmı.

Yer yer güldürdü tabi. Ama tam olmamış. Birşeyler eksik yani.

Puanım: 6.5/10

Yanlis konudasin Gokhan gardasim. Seni Survivor veya Beyaz Futbol'a davet ediyorum. :D :D

Yanlis konudasin Gokhan gardasim. Seni Survivor veya Beyaz Futbol'a davet ediyorum. :D :D

Survivor topic'ini senin için açtım Tuncay'cım, orası senin mekanın. Beyaz Futbol'a var daha. Hem bugün cumartesi olduğundan pek çekilmez. ROK yok çünkü :)

02406e73c29df29b8cf69fa141469ee9.jpg

Uzun zamandır böyle derin ve metaforlar ile düşünceye sevkeden bir film izlememiştim.Açıkçası çok hoşuma gitti. Başrollerdeki Jake Gyllenhaal(ayrı parantez açmak lazım) ve hanımların güzellikleri de filme gerçekten ayrı bir hava katmış. Şiddetle tavsiye ederim.

9.5/10
Tür:Gizem

güzel film fakat 9.5'luk değil.

Kolpacino 3. Devre yardi gecti. Hafta icinde tekrar gidicem.

uzun zamandır buraya yazmıyordum. bu süre içinde bir sürü film de izledim ama hepsini yazıp yorumlamama gerek yok. ancak şu filmi kesinlikle buraya ekleyip tavsiye etmek için girdim. güney kore sinemasının dram filmlerinde çok başarılı olduğu biliniyor zaten. bu film de dram türü filmlerde en tepeye konacak filmler arasına girmiştir benim için. bitirdi beni resmen. tavsiye ediyorum herkese.. bu aralar bir kaç dram türü film listeledim onları izliycem artık ne hale gelirim sonunda bilmiyorum :D

7-beon-bang-ui seon-mul (213) - IMDb

safe_image.php

maxresdefault.jpg

Kitabını ilk okuduğumda ve her izleyişimde beni ayrı etkilemiş bir yapımdır.Az önce bir kez daha izledim. Biraz iğrenebilirsiniz ama zamanının ötesinde bir film olduğu çok aşikar. Bilim-kurgu alanında kült bir eser.Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim :)

9/10

IMDb:7.5

Son düzenleme:
CSVvt4FUsAAVRyi.jpg

Bence hic olmamis bir kac yerde güldürüyor belki ama hikaye vasati acamiyor yakismamis cem yilmaza

4/10

what-lies-beneath-movie-poster-2000-1020271000.jpg

Daha kaliteli bi yapım beklerdim. Filmin başında anlatılan şeyler ve kişiler filmin anlatmak istediği ile alakasız. İsimler göze hoş gelsede içi çok dolu bir film değil.

6.5/10

709full-arlington-road-poster.jpg

Yavaş ilerlese de çok etkileyici bir film. Özellikle sonu dumur eden cinsten. Terörizmin ve teröristlerin Allah bin belasını versin,özellikle de son günlerdeki olayın üstüne baya bi etkiledi.
8/10

mamma-poster.jpg

Gerilim dolu güzel bir korku filmi.İki küçük kız da harika oynamış. Underrated olduğunu düşünüyorum.

8/10

philadelphia.jpg

Homoseksüel başarılı bir avukatın AIDS olmasıyla beraber işten kovulması bunun üzerine gittiği 9. avukat olan aşırı heteroseksüel avukatın de onu reddetmesi ve sonrasında vicdanına yenik düşmesi üzerine olaylar gelişir..

Filmdeki isimler hatrına açıp izledim.İyi ki de izlemişim.(Allah'tan filmde homo ilişki tarzında sahneler yoktu-çünkü kaldıramıyorum,açıkçası iğrenirim.) İnsanların vicdanlarını adalet namına sorgulaması adına güzel bir mahkeme filmi.

7.5/10

PHNSeVkALsA9RR_1_l.jpg

Uzun süredir aklımda olmasına rağmen dün izleyebildiğim bir tarantino efsanesi..Tarantino filmlerini bilen bilir sığ düşüncelerle izlerseniz detayları gözden kaçırırsanız pek beğenilmez... Bazı yerlerde uff sıkıcı gibi youmları görünce dedim tarantino yine döktürmüştür.. Film süresinin uzunluğu gözünüzü korkutmasın ilk 1 saat durağan geçiyor(kesinlikle sıkıcı değil) ama sonrasında herkesi tatmin edecek bir kurgu geliyor.. Filmle ilgili tek hayal kırıklığım sonunu daha iyi bağlayabilirlerdi.. Gerçi orada da verilen bir mesaj var ama ben henüğz o ddenli entel olamadım :) Samuel L. Jackson resmen döktürmüş belirtmeden edemeyeceğim..
Bence hiç düşünmeyin sırf müzikleri için bile izlenir bu film..

6078.jpg

gerilim -korku sevdamı bıraktıktan sonra farkettim ki onlarca güzel filmi gözden kaçırmışım..Yaşanmış gerçek bir başarı öyküsü .. Başarılı bir doktorun yanında çalışmaya başlayan üstün yetenekli zenci bir asistanın yükselişi ve rengi nedeniyle yaşadığı zorluklar anlatılıyor.. Zaman zaman kendimi onun yerine koyup hüzünlendim..Özellikle 12 yıllık esaret filmini beğenenler bu filmi de çok beğenir..

Son düzenleme:
Yetişkin Film Önerisi olan var mı?
Ucuz yapım olmasın.. Belli standartım var.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Ben de uzun süredir yazmıyorum ama özellikli bir film izleyince not düşmek istedim.

im_juli.jpg

Fatih Akın'ın 2000 yapımı filminde. Juli isimli kızımız başroldeki öğretmenden hoşlanıyor ve akşam daha yakından tanışma şansı için bir yüzük hikayesi anlatıyor ona. Ancak esas oğlanımız bir rastlantı sonucu Melek isimli bir Türk kızına aşık oluyor ve onun peşinden İstanbul'a gitmeye kalkıyor. Gene bir rastlantı sonucu Juli ile tekrar yolları kesişiyor ve beraberce Melek'i aramaya İstanbul'a gidiyorlar.

Filmde tabii ki abartı rastlantılar var ama bana çok batmadı. Tam bir yol filmi tanımlaması yapılıyor ki bu tanıma uyuyor ve gerçekten film başından sonuna kadar bir dakika olsun sıkmıyor. Yan karakterler inanılmaz başarılı. Kamyoncu, manyak kadın ve Fatih Akın tarafından canlandırılan Romen gümrük memuru inanılmaz karakterler.

Almanya'dan İstanbul'a Balkanlar boyunca bir yolculuk, bolca eğlence, biraz romantizm. Önerilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt