Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scent_of_a_Woman.jpg

Uzun zamandır izlemek istediğim filmi dün izledim. Çok beğendim.

Al Pacino böyle 1 rol oynayabileceğini hiç tahmin etmedim, adam gerçekten bir efsane.

9/10

safe_image.php

Eperdument (2016) - IMDb

Genç bir kadın Anna işlediği suçtan dolayı hapishaneye girer. Burada evli ve saygın bir insan olan hapishane müdür Jean doğru olmamasına rağmen Anna ile arasında gizli bir ilişki başlar ve birbirlerine aşık olurlar. Bu hikaye 2011 yılında Paris'in Versailles Hapishane'sinde meydana gelen Florent Gonçalves'in gerçek hikayesini anlatıyor.

Adèle Exarchopoulos'un performansı gerçekten göz dolduruyor :heart:

Puanım: 7.0/10

safe_image.php

Eperdument (2016) - IMDb

Genç bir kadın Anna işlediği suçtan dolayı hapishaneye girer. Burada evli ve saygın bir insan olan hapishane müdür Jean doğru olmamasına rağmen Anna ile arasında gizli bir ilişki başlar ve birbirlerine aşık olurlar. Bu hikaye 2011 yılında Paris'in Versailles Hapishane'sinde meydana gelen Florent Gonçalves'in gerçek hikayesini anlatıyor.

Adèle Exarchopoulos'un performansı gerçekten göz dolduruyor

Puanım: 7.0/10
Erotizm var mi rengim?

^^

iyide topu topu 3-5 kadin yönetmen var yada yok. o kadar sasirilcak bir durum degil tbh:)

Love Story bakalım dedik

Biraz çocuksu ama en azından sıkmıyor.Süresi de gayet uygun fena değil

My Girl'e benziyo biraz

Yuh be reyiz 40 lı yıllara kadar ilerledin mi

denk geldi :D

bu arada izlediğin son film güzel benzer tipte o havada bir film izlemek istersen ve henuz izlemediysen "the magic belle isle "filmini öneririm. senin izlediğini, bunu ve saksı olmanın faydalarını arka arkaya izlmeiştim. iyi geliyor.

Let+Me+In+banner+poster.jpg

Orjinal versiyonunu izlemedim, Amerikan versiyonunu izleidm.

Puanım 4.5/10 konu yetişkin iki karakter üzerinden ele alınsa daha iyi olabilirmiş sanki, 12 yaşında çocuk olunca ne bileyim filmin içine giremedim. Vampir konusunu farklı açıdan ele almış, türe merakı olanların ilgisini çeker belki bilemedim.

Son düzenleme:
images

bu filmi izleyip herhangi birşey anlayıp yorumlayabilecek bir babayiğit aranıyor :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt